schurmann_photo_tete_logo.jpg

SCHURMANN ET PROXIFUEL, SAMEN VOOR PELLETS

John Schurmann en ProxiFuel werken hand in hand om u uit 100% naaldhout bestaande pellets aan te bieden! Samen bieden ze u een topservice op de Belgische markt dankzij de 10 jaar expertise van John en de solide structuur van ProxiFuel, filiaal van TotalEnergies in België. Dankzij de silo van 200 ton in de regio van Eghezée garanderen John en ProxiFuel snelle leveringen, zelfs in grote kwantiteiten, overal in België.

Offerte aanvragen Bel ons op! Online bestellen

ONTDEK DE PELLETS VAN SCHURMANN, 100% BELGISCH NAALDHOUT

Net zoals eens groeiend aantal Belgische gezinnen heeft ook u gekozen voor schone energie. Met uw pelletsinstallatie geniet u van een comfortabele warmte, met respect voor de natuur.

John Schurmann en ProxiFuel garanderen u een pelletslevering van topkwaliteit. Deze houtgranulaten van 100% naaldhout bieden het beste rendement! Ze worden geproduceerd in België uit houtresten uit onze eigen Belgische bossen.

De Schurmann pellets zijn DINplus gecertificeerd, wat betekent dat ze aan alles criteria voldoen voor optimale prestaties. Bovendien zijn ze ook PEFC-gecertificeerd, wat wil zeggen dat de Schurmann pellets afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen!

 

 

   

BULKLEVERING VAN SCHURMANN PELLETS

John en ProxiFuel bieden een snelle en gepersonaliseerde levering van Schurmann pellets in bulk aan. Om hier gebruikt van te kunnen maken, moet u over een opslagsilo beschikken!

Dankzij de blaasvrachtwagens en een silo met een opslagcapaciteit van 200 ton, profiteert u van een snelle service. De pelletslevering gebeurt rechtstreeks bij u thuis, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen wat betreft de leveringsdatum.

Een bulklevering van Schurmann pellets was nog nooit zo eenvoudig! Bij John en ProxiFuel is het immers mogelijk om pellets online te bestellen of een offerte aan te vragen door de gewenste hoeveelheid te kiezen en de prijs zo op te vragen. Schurmann pellets in bulk kunnen vanaf twee ton overal in België worden geleverd.

 

 

      

SCHURMANN PELLETS IN ZAKKEN

ProxiFuel en Schurmann zetten zich samen in om u te voorzien van pellets in kwalitatieve zakken tegen de beste prijs. De kwaliteitseisen die aan de productie en distributie worden gesteld, overtreffen de relevante referentienormen (DINplus en PEFC). De Schurmann pellets worden in België geproduceerd uit houtafval van duurzaam beheerde bossen. Schurmann pellets bestellen in zakken van 15 kg is kiezen voor comfort en een pellet van naaldhout van topkwaliteit.

De zakken Schurmann pellets van 15 kg zijn ontworpen voor een optimale bewaring van de pellets, met een extreem verlaagd vochtgehalte. Tevens zijn ze ook milieuvriendelijk.