ProxiFuel - Your energy

ProxiFoot

1 DOELPUNT VOLSTAAT
OM TE WINNEN

Neem deel aan de actie "Wereldbeker Voetbal" van 1 tot 28 juni en maak kans op een gloednieuwe OLED-televisie van Philips of één van de andere 99 prijzen!

Gespreide betaling

Gespreide betalingen,

zonder kosten of rente

Kies voor de gespreide betaling, voor 31/07/2018, en ontvang 25€ korting op uw volgende bestelling van Total Mazout Ultra. Dankzij de gespreide betaling moet u uw facturen niet meer in één keer betalen!

Automatische levering

Geen zorgen meer, dankzij de automatische leveringen!

Dankzij de automatische leveringen van ProxiFuel wint u tijd, valt u nooit meer zonder mazout en hoeft zich geen zorgen meer te maken! Wij zorgen voor alles!

Mazout met hoog rendement bestellen

Hoog rendement met

Total Mazout Ultra

Total Mazout Ultra bestrijdt de vervuiling van uw boiler, vertraagt het roestproces en beschermt u beter tegen pannes. Geen onnodige onderhoudskosten meer!

 

Alles weten over pellets 100% vervaardigd

De natuurlijke warmte van
Total Pellets Premium

Met Total Pellets Premium kiest u voor een milieuvriendelijke kwalitatieve energiebron met het beste gewaarborgde rendement

Wie is ProxiFuel ?

Online bestellingen van

mazout pellets!

Mazout of pellets, ProxiFuel is altijd bij jou!

Pellets

Mazout

Win 500 € brandstof voor uw wagen

Win 500€ brandstof
voor uw wagen!

Win één van de vele geschenken zoals een Happy Fuel tankkaart van 500€, 1 jaar bioscoop, carwashkaarten en nog vele andere cadeaus met ons leuke ProxiCrush spel, tot 19 maart 2018!

Snelle service Snelle service
Snelle service

Levering binnen de kortste termijn

Directe nabijheid Directe nabijheid
Directe nabijheid

Te uwer beschikking

Beste kwaliteit Beste kwaliteit
Beste kwaliteit

Total producten

Diensten die uw leven vereenvoudigen!

Gespreide betaling Gespreide betaling Gespreide betaling Automatische levering Automatische levering Automatische levering Energieaudit Energieaudit Energieaudit Waar pellets vinden? Waar pellets vinden? Waar pellets vinden? 24u24 online bestellen 24u24 online bestellen 24u24 online bestellen
Gespreide betaling Gespreide betaling

De betaling in schijven is een betalingssysteem met maandelijkse aflossingen, zonder kosten of interesten, zowel voor mazout als voor pellets! Deze voordelen zijn helemaal uniek op de markt voor mazout en pellets. Concreet worden de maandelijkse aflossingen bij het ondertekenen van het contract voor een betaling in schijven bepaald in functie van uw jaarverbruik en de officiële mazoutprijs.

 • Unieke dienst op de market
 • Prijs steeds in uw voordeel
Meer info
Automatische levering Automatische levering Automatische levering

Wilt u vermijden dat u zonder mazout komt te zitten? Kies voortaan voor automatische levering, gratis nog wel! Bovendien, indien uw systeem niet voorzien is van een overvulbeveiliging, dan plaatsen wij die gratis.

 • Nooit meer een lege tank
 • Tijdwinst
 • Gratis installatie
Meer info
Energieaudit Energieaudit Energieaudit

ProxiFuel en de Groep Total Belgium stellen diensten voor op het vlak van energieaudit en de verbetering van prestaties onder de naam Total Energy Solutions. Dankzij het gebruik van een eigen software kan er een nauwkeurige analyse van uw huis worden uitgevoerd om na te gaan waar er energie verloren gaat. Aan de hand van een gedetailleerd verslag kunt u dus bepalen welke isolatie- en/of verwarmingswerken u wilt laten uitvoeren.

 • Analyse van uw huis
 • Meer energie besparen
 • Verwarmingswerken uitvoeren
Meer info
Waar pellets vinden? Waar pellets vinden?

Om optimaal aan uw behoeften te voldoen, heeft ProxiFuel drie 'ProxiDrive' afhaalpunten ontwikkeld waar u direct uw pellets kunt ophalen. Bovendien wordt er, om uw comfort en gemak te verzekeren, de nodige ruimte voorzien om uw aankopen zo dicht mogelijk tegen de ingangspoort op te laden.

 • Snelle ophalling
 • Makkelijke toegang
Meer info
24u24 online bestellen

Dankzij zijn 11 sites kan ProxiFuel u overal in België beleveren, waar u ook woont. U kunt uw bestelling online doorgeven, 24u/24 en 7 dagen op 7. Wij zorgen voor een levering binnen de 24 uur!

 • Levering binnen 24u
 • Overal in België
Meer info

Onze klanten getuigen...

4/5
(op 247 adviezen)

Onze klanten zijn het levende bewijs van onze know-how en expertise. Het meest bemoedigend voor ons zijn uw tevredenheid en uw berichten van dank.

eKomi
5/5
Alles supi
Sabine
Raeren
4/5
R.A.S
Frédéric
Dinant
5/5
I am happy to see that we are no longer required to pay ahead. Especially for long standing customers, billing is better after delivery.
Cook
Beersel
4/5
Il serait utile d'indiquer quand la livraison aura lieu ou quand vous préviendrez du moment de la livraison. Merci d'avance.
Paul
Kraainem
5/5
Top !
JULIE
Saint-Georges-sur-Meuse
4/5
Pour le moment je suis contente
Sandie
Archennes
4/5
Disponibilite plus etendue durant l weekend
Francois-Xavier
Crisnée
5/5
PAS DE COMMENTAIRE
Marc
Auderghem
5/5
Commande rapide et facile.
Laurence
Sint-Pieters-Leeuw
Alle adviezen bekijken

Officiële Mazoutprijs

De officiële prijs van stookolie is de maximale prijs, waartegen mazout verkocht mag worden in België. Dit geldt voor iedere brandstof.

Vorige maand
Vorig jaar
Vandaag 21/06
*
* Prijs van elke mazoutbestelling van minimum 2000 liter

Schrijf in op onze newsletter