professionnels_pellets_vrac.jpg

Goedkopere pellets dankzij de levering in bulk

Een verwarmingsinstallatie op pellets laat professionals toe te profiteren van een propere energie en mooie besparingen op hun energiefactuur.

Goedkopere pellets in bulk voor de B2B-sector

Ondernemingen die op zoek zijn naar alternatieve verwarmingsoplossingen zijn steeds meer geïnteresseerd in houtkorrels voor hun gebouwen, kantoren, opslagmagazijnen en productieruimtes. Deze kunnen vandaag de dag uitgerust worden met een krachtig en zuinig verwarmingssysteem op pellets.

Bovendien kunnen professionals door het bestellen van pellets hun keuze voor een natuurlijke, duurzame, lokale en zuinige energievorm in de schijnwerper plaatsen dankzij een korte bevoorradingsketen. Een bijkomende troef in een tijdperk waarin de klant meer dan ooit gevoelig is voor het ecologische engagement van ondernemingen. 

Goedkopere pellets in bulk en een hoog rendement met ProxiFuel

Pellets in bulk hebben het voordeel dat ze goedkoper zijn dan pellets in zakken; ProxiFuel verzekert de levering in bulk van TotalEnergies- pellets, waarvan de kwaliteit en het rendement gewaarborgd worden door het respecteren van de norm DIN plus. Met ProxiFuel was de levering van goedkopere pellets in bulk nog nooit zo eenvoudig. Al onze leveranciers beschikken over een blaasvrachtwagen van de nieuwste generatie voor een optimale levering rechtstreeks op uw productieterrein.

Een verwarmingsinstallatie op biomassa voor uw onderneming

Om te beantwoorden aan de noden van de ondernemingen heeft Total Energy Solutions “Heating in the box” in het leven geroepen, de eerste complete service inzake verwarming in een container. Het gaat om een verwarmingssysteem op biomassa dat gevoed wordt door pellets in bulk. Dit systeem, dat aan de buitenkant van uw gebouwen wordt geplaatst, laat toe om warmte te genereren, die vervolgens via een netwerk wordt verdeeld dat aangesloten is op de bestaande verwarmingssystemen. Er hoeft niets te worden gedemonteerd en het systeem kan perfect werken samen met een andere energiebron, zoals huisbrandolie of aardgas.

De kostprijs voor verwarming is lager en de uitstoot van CO2 wordt met 80% verminderd dankzij een korte bevoorradingsketen met houtresten die afkomstig zijn van onze Ardense bossen.

Onze leveringsservice van pellets in bulk laat toe om gemakkelijk dit innovatieve systeem “Heating in the box” te voeden, alsook elke andere industriële verwarmingsoplossing met pellets.

Uw contactpersoon vinden

Mazout nodig?

Pellets nodig?