professionnels_gaz_elec.jpg

Een 100% groene energie met TotalEnergies Gas & Power

Na de overname van de energieleverancier Lampiris, heeft ProxiFuel met Lampiris de handen in elkaar geslagen om groene elektriciteit en aardgas aan te bieden aan al hun professionele klanten die op zoek zijn naar de beste prijs en de beste dienstverlening.

Eind 2016 heeft de Groep TotalEnergies zijn positie op de Belgische markt versterkt met de overname van de energieleverancier Lampiris. Hoewel Lampiris actief blijft onder zijn eigen leverancierslicentie, commercialiseert het voor de professionele klanten zijn energie voortaan onder het merk "TotalEnergies Gas & Power".

Voor onze B2B-klanten, vertaalt deze operatie zich momenteel in:

  • een uitgebreider aanbod producten en diensten;
  • competitieve prijzen;
  • een besparing op de elektriciteits- en gasfactuur;
  • een verbetering van de dienstverlening aan de klant.

In lijn met de 100% groene strategie van Lampiris, leveren ProxiFuel en TotalEnergies Gas & Power groene energie aan al hun professionele klanten, wat goed is voor een daling van de uitstoot van CO2 met ongeveer 500.000 ton per jaar. Aarzel dus niet om de prijzen te vergelijken en te veranderen van elektriciteits- of aardgasleverancier.

Hoe kan men zijn elektriciteitsfactuur verlagen en optimaliseren?

TotalEnergies Gas & Power begeleidt zijn professionele klanten om het energieaanbod te vinden dat het best is aangepast aan hun noden, inzake groene elektriciteit en aardgas, met het oog op het optimaliseren van de kosten.

Als professional hebben tal van elementen een invloed op uw energiefactuur. Een KMO die actief is binnen de dienstensector heeft niet dezelfde noden als een industrieel bedrijf. De grootte van de installaties en de energieprestaties van de gebouwen spelen ook een rol wanneer men op zoek is naar de beste elektriciteitsoplossing als verwarming of voor het aandrijven van machines.

Elektriciteits- en gasbezuinigingen binnen handbereik

Als leverancier van aardgas en groene elektriciteit, biedt TotalEnergies Gas & Power aan KMO’s, grote bedrijven en overheidsinstellingen de meest competitieve prijs van de Belgische markt en er staat een volledig team voor u klaar.

Onze belangrijkste doelstelling bij TotalEnergies is om u toe te laten uw rentabiliteit te verbeteren, dankzij een verlaging en een optimalisatie van uw energiefactuur. Onze experts hebben de missie om u te adviseren over de verschillende oplossingen of het nu gaat over verwarming, verlichting of aandrijving van machines.

Wenst u kennis te maken met ons aanbod, inzake groene elektriciteit en aardgas? Onze teams staan klaar om al uw vragen te beantwoorden: 0800 76 000 en info@proxifuel.be.

Uw contactpersoon vinden

Mazout nodig?

Pellets nodig?