proxifuel_liege_5.jpg
proxifuel_liege_2.jpg
proxifuel_liege_1.jpg
proxifuel_liege_0.jpg
proxifuel_liege_5.jpg
proxifuel_liege_2.jpg
proxifuel_liege_1.jpg
proxifuel_liege_0.jpg

ProxiFuel Luik

Vanuit het oliedepot van TotalEnergies in Wandre levert de afdeling ProxiFuel Luik mazout en pellets aan een cliënteel dat verspreid is over de hele provincie Luik en zelfs daarbuiten.

Indien u mazout en pellets wil kopen in Luik of  ergens in de provincie staat de afdeling ProxiFuel Luik ten dienste van u.

Mazout en pellets kopen in de provincie Luik bij ProxiFuel

Als leverancier van mazout en pellets in een groot deel van de provincie heeft ProxiFuel Luik een performante logistieke organisatie ingevoerd om u een zowel snelle als kwalitatieve levering aan te bieden.

Via de afdeling kan u mazout en pellets kopen in Luik, maar ook in Malmedy, Verviers, Eupen, Herve, Huy, Visé, Houffalize, La Roche-en-Ardenne, Durbuy, Gouvy… en uw brandstof binnen de kortste termijnen ontvangen.

ProxiFuel Luik, organisatie en aanpassing

Ondanks het aanzienlijke grondgebied dat ze bestrijkt, waakt de afdeling ProxiFuel Luik erover dat ze in de nabijheid blijft van elk van haar klanten. Deze flexibele en reactieve afdeling doet een beroep op een team van 30 chauffeurs die elke dag de volledige provincie Luik doorkruisen. Tien medewerkers staan vooraf ten dienste van u om uw bestelling mazout of pellets op te nemen en de dispatching ervan te verzekeren.

ProxiFuel Luik, de kwaliteit van de dienstverlening en van de producten

Het hele jaar door kan u bij ProxiFuel Luik mazout en pellets kopen in Luik tegen de beste prijs, waarbij u er zeker van kan zijn dat u een brandstof van topkwaliteit krijgt.

Indien nodig biedt de afdeling u haar depannagedienst aan. De leveringstermijn van uw mazout of pellets bedraagt maximaal 24 uur. Tijdens de winter verplaatst ProxiFuel Luik zich eveneens tijdens het weekend om zo goed mogelijk te beantwoorden aan al uw noden.

Producten direct leverbaar

Pellets nodig?

Mazout nodig?

Beschikbare producten

ProxiFuel Luik

Avenue de l'Indépendance 75
4020 Wandre
Bel ons op! 04 345 62 00
Neem contact met ons op!