Proxifuel1.jpg

ProxiFuel, wie zijn wij?

ProxiFuel, dat elf regionale afdelingen telt, verspreid over heel België, is een nationaal netwerk voor de distributie van mazout en pellets dat zich zowel richt tot particuliere als professionele klanten.

ProxiFuel, een dochteronderneming van TotalEnergies in België, waarborgt zijn klanten energiebronnen van topkwaliteit tegen de beste prijzen, alsook een nabijheidsservice die aangepast is aan elkeen. Of het nu gaat om huisbrandolie, pellets, wegdiesel, gas of elektriciteit, ProxiFuel biedt u producten aan die beantwoorden aan de allerhoogste kwaliteitsnormen.

ProxiFuel, de zekerheid van een snelle en aangepaste levering

De ProxiFuel-filialen, die rechtstreeks verbonden zijn met de TotalEnergies, verzekeren een snelle en flexibele dienstverlening. Gewone huisbrandolie, Mazout Ultra, gasolie Extra, pellets in zakken en houtkorrels in bulk kunnen zo bij u thuis of in uw onderneming geleverd worden vanuit de elf verkooppunten van de groep:

In 95% van de gevallen gebeurt de levering binnen de 48 uur, afhankelijk van de bestelde hoeveelheid. Ook wordt een depannagedienst aangeboden, met name tijdens het weekend.

Pellets en mazout rechtstreeks online kopen op ProxiFuel.be

Om zo goed mogelijk aan de noden van elke klant te kunnen beantwoorden, zijn de elf ProxiFuel-filialen bereikbaar via verschillende communicatiemiddelen. Indien u mazout of pellets wenst te kopen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de afdeling van uw regio via telefoon of mail. U kan ook rechtstreeks online bestellen via onze site.

Tijdens de openingsuren van ProxiFuel, zijnde van 08u00 tot 17u00 van 1 april tot 31 oktober en van 08u00 tot 18u00 van 1 november tot 31 maart, kan u contact opnemen met de medewerkers van de afdeling. Buiten deze uren wordt een telefonische permanentie verzekerd op hetzelfde nummer. U kan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 online mazout of pellets kopen.

ProxiFuel, de partner van uw keuze voor elk vraag met betrekking tot mazout en pellets

Voor personen die het niet nodig vinden dat pellets per pallet of in bulk worden geleverd, biedt ProxiFuel ook de mogelijkheid om zelf zakken met pellets af te halen in een van de drie ProxiDrive-afhaalpunten.

Wat uw vraag ook is, ProxiFuel positioneert zich als uw bevoorrechte gesprekspartner voor alles wat bestellingen van brandstoffen betreft. Ook kan u bij ons terecht voor vragen met betrekking tot uw verwarmingsinstallatie of de evolutie van de prijzen van de producten.

Snelle service
Snelle service

Levering binnen de kortste termijn

Directe nabijheid
Directe nabijheid

Te uwer beschikking

Beste kwaliteit
Beste kwaliteit

TotalEnergies producten