sac_pellets_15kg_face_produit.jpg

Kwalitatieve pellets bestellen in zakken van 15 kg

Met ProxiFuel.be was het nooit zo eenvoudig om pellets te bestellen, online of per telefoon. De verpakking van houtkorrels in zakken van 15 kg beantwoordt aan de verwachtingen van de meeste gebruikers. Onze teams verzekeren de levering van pellets rechtstreeks bij u thuis per pallet met 65 zakken van 15 kg.

Beschikbaarheid van pellet controleren

Kies voor kwaliteit, kies voor Pellets Premium

  • Een goede verbranding en optimaal rendement
    Onze Pellets Premium zijn 100% natuurlijk en beschikken over een lage vochtigheidsgraad, as- en fijnstofgehalte. Deze eigenschappen leiden tot een optimale verbranding en hoog rendement van uw verwarmingsinstallatie.
  • Een duurzame energiebron
    Onze pellets worden geproduceerd op basis van houtafval van naaldhout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen in onze Belgische Ardennen.
  • Een propere installatie
    De Pellets Premium zijn stevig en staan gekend voor hun hoge mechanische weerstand. Dankzij hun goede cohesie behouden ze beter hun vorm, wat leidt tot minder stof en vervuiling van uw installatie.

Met enkele muisklikken pellets bestellen

Net zoals een toenemend aantal gezinnen in België hebt u gekozen voor een propere energie. Met een pelletketel geniet u van een aangename warmte en draagt u bij aan het in stand houden van de natuur.

ProxiFuel verzekert bijgevolg uw bevoorrading aan kwalitatieve energie. Met Pellets Premium wordt u een pellet aangeboden die beantwoordt aan de meest veeleisende kwaliteitsnormen. De pellets zijn vanzelfsprekend exclusief afkomstig uit België om zo een echt positieve impact op het milieu te waarborgen.

U kan uw pellets bestellen bij één van onze verkoopafdelingen in België. U kan ze ook rechtstreeks online bestellen of via mail of telefoon contact opnemen met de dichtstbijzijnde ProxiFuel pelletleverancier.

Levering van pellets bij u thuis per pallet of afhalen van zakken

De levering van pellets gebeurt per pallet met 66 zakken van 15 kg. Er bestaat ook een kleinere verpakking. Voortaan kan u uw kwalitatieve pellets kopen in zakken van 10 kg (102 zakken per pallet). We bieden ook de levering van pellets in bulk aan.

Voor elke bestelling van pellets waarborgen we naast de beste prijs ook een snelle en nabijheidsservice. De levering van pellets gebeurt rechtstreeks bij u thuis, waarbij in de mate van het mogelijke rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen wat betreft de leveringsdatum.

Indien u dit wenst, kan u ook rechtstreeks zakken met pellets afhalen in één van onze ProxiFuel-afdelingen. Ontdek waar u zakken met pellets kan afhalen in onze ProxiDrive. Onze teams ter plaatse zullen u met veel genoegen verwelkomen en u advies verschaffen. 

Pellets van de allerbeste kwaliteit en 100% vervaardigd uit naaldhout bestellen

Met het merk Pellets Premium waarborgt ProxiFuel u een levering van pellets van de allerbeste kwaliteit. Onze houtkorrels vertonen het beste rendement en worden geproduceerd in België op basis van houtresten die afkomstig zijn van onze bossen.

Onze zakken van 15 kg zijn speciaal ontwikkeld om de beste bewaarmanier van pellets te verzekeren met een extreem lage vochtigheidsgraad. En om niets te verpesten, zijn ze ook zeer sterk en milieuvriendelijk.

Om onmiddellijk pellets per pallet met zakken van 15 kg te bestellen, volstaat het om ons aankoopformulier in te vullen.

Pellets nodig?