professionnels_chauffage.jpg

Een verwarmingstoestel voor de professional

Een nieuwe verwarmingsinstallatie op stookolie die uitgerust is met een hoogrendementsketel laat bedrijven toe om te genieten van een betrouwbare energiebron die op lange termijn relatief zuinig is en een grote bevoorradingsvrijheid biedt.

De afgelopen jaren hebben de technologische evoluties het mogelijk gemaakt om verwarmingsinstallaties op stookolie veel performanter te maken. De ketels op stookolie die compacter zijn passen in het decor van om het even welk huis of professioneel gebouw.

De combinaties brander/hoogrendementsketel die voorzien zijn van het Optimaz- en Optimaz Elite-label onderscheiden zich door hun zuinige werking en verbruiken tot 40% minder. Bovendien hebben de tanks in kunststof of metaal, die voorzien zijn van het Optimaz-label, een zeer lange levensduur en ze kunnen geplaatst worden in kleine ruimtes.

Verwarmen met stookolie, een rationele keuze

Wat stookolie betreft, verkoopt ProxiFuel een referentieproduct onder de naam Mazout Ultra. Dankzij de specifieke werking van een exclusief additief, biedt dit product voordelen op het vlak van de bescherming van de verwarmingsinstallatie. Meer dan 75% van de particuliere klanten hebben gekozen voor Mazout Ultra als brandstof voor hun verwarmingsinstallatie.

Momenteel is het ook zeer gemakkelijk om een verwarmingsinstallatie op stookolie te combineren met een systeem dat hernieuwbare energie produceert, zoals zonnepanelen.

Een kwalitatieve stookolie voor uw verwarmingsinstallatie

Om te beantwoorden aan de vraag van professionals verzekert ProxiFuel de levering van drie verschillende soorten huisbrandolie waar ons additief Ultra aan kan worden toegevoegd:

  • De huisbrandolie van type B of gewone huisbrandolie;
  • De huisbrandolie met het additief Coldflow waarvan de prestaties inzake koudebestendigheid hoger zijn dan de reglementaire vereisten;
  • De stookolie Extra.

Naast de stookolieoplossingen diversifieert ProxiFuel zijn aanbod met het product "Heating in the Box"

De milieuvriendelijke en zuinige oplossing "Heating in the Box" is een innovatief verwarmingssysteem met pellets. Meer informatie hierover kunt u terugvinden in de rubriek "link professionals > pellets in bulk".

Uw contactpersoon vinden

Mazout nodig?

Pellets nodig?