Proxifuel1.jpg

ProxiFuel East Belgium

ProxiFuel East Belgium, dat zijn vestiging heeft in Malmédy, is uw leverancier van mazout en pellets in de Duitstalige gemeenschap ten oosten van de provincie Luik.

Om zijn klanten nog beter van dienst te zijn, werd in de maand december 2016 een 11de afdeling toegevoegd aan het ProxiFuel-netwerk. Voortaan verzekert de afdeling van Malmédy een levering van mazout en pellets binnen een straal van een vijftigtal kilometer rond Malmédy en dit tot aan de Luxemburgse en Duitse grenzen van België. Zo worden de Duitstalige gemeenten – Butgenbach, Amblève, Saint-Vith, Burg-Reuland, Elsenborn, Recht,… – bediend.

Leverancier van mazout en pellets in de Duitstalige gemeenschap

Als leverancier van mazout en pellets in de Duitstalige gemeenschap, biedt ProxiFuel East Belgium zijn klanten alle producten uit het TotalEnergies-assortiment aan: gewone huisbrandolie, Mazout Ultra, gasolie Extra of Pellets Premium – in zakken of in bulk. Voor professionele klanten komen daar nog de verschillende producten bij die aangepast zijn aan hun noden, zoals de levering van aardgas, elektriciteit,  AdBlue of Excellium Diesel.

Een snelle en verzorgde dienstverlening

Naast producten van topkwaliteit, waarvan de normen gedurende de volledige productie- en distributieketen streng worden gecontroleerd, biedt ProxiFuel East Belgium zijn klanten ook verschillende diensten aan.

ProxiFuel East Belgium, dat meer is dan een leverancier van mazout en pellets in de Duitstalige gemeenschap, begeleidt u tijdens het volledige bestel- en leveringsproces van uw brandstof. Dankzij het magazijn van Malmédy, dat in de onmiddellijke nabijheid is gelegen, verzorgt de afdeling in de meeste gevallen een levering binnen de 48 uur. Het kleine sympathieke team van ProxiFuel East Belgium, dat een nauwe klantenrelatie hoog in het vaandel draagt, biedt ook automatische leveringen in verschillende hoeveelheden aan, alsook budgetplannen die aangepast zijn aan de noden van elkeen.

Producten direct leverbaar

Pellets nodig?

Mazout nodig?

Beschikbare producten

ProxiFuel East Belgium

Avenue de Norvège 13
4960 Malmedy
Bel ons op! 080 21 52 77
Neem contact met ons op!