logo-proxifuel.png

Hebt u een vraag over onze mazout of over onze pellets? Contacteer ons!

Wenst u informatie te bekomen over onze producten? Wenst u meer informatie over de voorwaarden van een automatische levering van mazout en/of pellets? Of hebt u hulp nodig bij uw inschrijving voor een gespreid betalingsplan zodat u grote facturen kan vermijden in de toekomst? Alle verkoopfilialen van ProxiFuel staan klaar om uw vragen te beantwoorden van maandag tot vrijdag, van 8u tot 17u. ProxiFuel, persoonlijk service en kwalitatieve producten geleverd binnen de kortste termijn.

In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis een gerechtvaardigd belang. Uw gegevens zullen worden bewaard voor de duur van het antwoord op uw verzoek. Bij een abonnement aan de Newsletter, zullen uw gegevens bewaard worden voor de duur van deze dienst. De verplichte velden zijn gemarkeerd met een asterisk.

De verplichte velden zijn aangegeven. U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken per e-mail: info@proxifuel.be. Vertrouwelijkheid.