logo_proxifuel.jpg

Hebt u een vraag over onze mazout of over onze pellets? Contacteer ons!

Wenst u informatie te bekomen over onze producten? Wenst u meer informatie over de voorwaarden van een automatische levering van mazout en/of pellets? Of hebt u hulp nodig bij uw inschrijving voor een gespreid betalingsplan zodat u grote facturen kan vermijden in de toekomst? Alle verkoopfilialen van ProxiFuel staan klaar om uw vragen te beantwoorden van maandag tot vrijdag, van 8u tot 17u.

In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis een gerechtvaardigd belang. Uw gegevens zullen worden bewaard voor de duur van het antwoord op uw verzoek. Bij een abonnement aan de Newsletter, zullen uw gegevens bewaard worden voor de duur van deze dienst. De verplichte velden zijn gemarkeerd met een asterisk.

De verplichte velden zijn aangegeven. U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken per e-mail: info@proxifuel.be. Vertrouwelijkheid.

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden of heeft u een klacht?

We zijn telefonisch bereikbaar op 0800 76 000 van maandag tot vrijdag van 8u tot 17u of per e-mail via info@proxifuel.be

ProxiFuel stelt alles in het werk om zo snel mogelijk te reageren op een klacht en tracht steeds een bevredigende oplossing te vinden.

Klik hier om naar de website van de Europese Commissie over online geschillenbeslechting te gaan.