Proxifuel-a-votre-service.jpg

ProxiFuel tot uw dienst

Dankzij zijn uitgebreide dienstenpakket vereenvoudigt ProxiFuel uw leven thuis! Betaling in schijven, automatische levering van mazout en/of pellets, de ophaling van uw pellets in een van onze ProxiDrive centra, de energie-audit van uw woning zorgen allemaal voor een comfortabeler leven zonder kopzorgen. Ontdek ze hieronder.

  • Betaling in schijven: profiteer van een betaling in schijven van uw facturen voor mazout en pellets over twaalf maanden, zonder kosten of interesten.
  • Automatische levering: kies het hele jaar door voor een gemakkelijke levering van mazout en pellets dankzij de automatische bevoorrading van ProxiFuel.
  • Waar vind ik mijn pellets: bestel uw pellets online en laat ze aan huis leveren. Of maak gebruik van onze drie ProxiDrive, waar u pellets kunt afhalen, om snel uw pellets te kopen.
  • Energie-audit : ontdek onze oplossingen om de energieprestaties van uw woning of onderneming te verbeteren: energie-audit, biomassagestookte boilers.
  • Bestel online 24u/24: bestel mazout en pellets online, 24u/24 en 7 dagen op 7. Makkelijk, snel en dat voor mazout en pellets van de beste kwaliteit.
Snelle service
Snelle service

Levering binnen de kortste termijn

Directe nabijheid
Directe nabijheid

Te uwer beschikking

Beste kwaliteit
Beste kwaliteit

TotalEnergies producten