Proxifuel-a-votre-service.jpg

ProxiFuel tot uw dienst

Dankzij zijn uitgebreide dienstenpakket vereenvoudigt ProxiFuel uw leven thuis! Betaling in schijven, automatische levering van mazout en/of pellets, de ophaling van uw pellets in een van onze ProxiDrive centra, de energie-audit van uw woning zorgen allemaal voor een comfortabeler leven zonder kopzorgen. Ontdek ze hieronder.

  • Betaling in schijven: profiteer van een betaling in schijven van uw facturen voor mazout en pellets over twaalf maanden, zonder kosten of interesten.
  • Automatische levering: kies het hele jaar door voor een gemakkelijke levering van mazout en pellets dankzij de automatische bevoorrading van ProxiFuel.
  • Waar vind ik mijn pellets: bestel uw pellets online en laat ze aan huis leveren. Of maak gebruik van onze drie ProxiDrive, waar u pellets kunt afhalen, om snel uw pellets te kopen.
  • Energie-audit : ontdek onze oplossingen om de energieprestaties van uw woning of onderneming te verbeteren: energie-audit, biomassagestookte boilers.
  • Bestel online 24u/24: bestel mazout en pellets online, 24u/24 en 7 dagen op 7. Makkelijk, snel en dat voor mazout en pellets van de beste kwaliteit.
  • Groene stroom : Kies voor groene en lokale stroom tegen de laagste prijs bij Lampiris. Profiteer van € 30* korting per jaar op uw energie.
Snelle service
Snelle service

Levering binnen de kortste termijn

Directe nabijheid
Directe nabijheid

Te uwer beschikking

Beste kwaliteit
Beste kwaliteit

TotalEnergies producten