total_mazout_ultra_4.jpg (1)

Waarom Mazout Ultra bestellen?

ProxiFuel raadt zijn klanten aan om Mazout Ultra te bestellen, een stookolie van superieure kwaliteit die zorg draagt voor uw installatie. TotalEnergies heeft een pakket van additieven ontwikkeld dat gekend staat onder de naam Mazout Ultra. Dit pakket wordt toegevoegd aan de gewone huisbrandolie, waardoor de kwaliteit ervan verbeterd en u kunt genieten van heel wat extra voordelen!

Mazoutprijs berekenen

Voordelen van de Mazout Ultra

  • Een propere verwarmingsinstallatie
    De Mazout Ultra van TotalEnergies is verrijkt met een pakket van additieven, waaronder antioxidanten en anticorrosieve elementen. Deze bestanddelen zorgen voor minder vuilafzetting, waardoor uw ketel beter zal presteren en zijn levensduur verlengd wordt.
  • Uw budget onder controle
    Een properdere ketel waarin minder vuilafzetting plaatsvindt, zorgt voor een optimale verbranding en resulteert in minder storingen, pannes en onderhoudskosten. Dit helpt uw budget mee onder controle te houden.

Mazout Ultra kopen is genieten van betere prestaties

Mazout Ultra werd ontwikkeld om optimaal te beantwoorden aan de verwachtingen van de consument. Deze stookolie van hogere kwaliteit groepeert verschillende exclusieve bestanddelen (anticorrosie, antioxidanten, …) die ontwikkeld zijn in de onderzoekscentra van TotalEnergies. Deze additieven verbeteren de eigenschappen van de stookolie.

Wanneer u ervoor opteert om Mazout Ultra te bestellen, bent u er zeker van een stookolie van superieure kwaliteit aan te kopen.

Ook moet worden aangestipt dat stookolie van betere kwaliteit zich stabieler toont. Zo kan met name de vorming van sedimenten worden vermeden die op termijn de verwarmingsketel kunnen verontreinigen. Het gaat hierbij wel degelijk om de stabiliteit van de Mazout Ultra die verhoogd wordt dankzij de aanwezigheid van een antioxidant.

Enkel ProxiFuel en de "TotalEnergies"-verkooppunten genieten van dit exclusieve product op de Belgische markt!

Mazout Ultra bestellen om uw installatie beter te beschermen

Dankzij zijn anticorrosie-additief zorgt Mazout Ultra voor uw verwarmingstoestellen (tank, verwarmingsketel, voedingscircuits van de verwarming) en behoudt ze deze op een duurzame manier.

Wanneer u Mazout Ultra bestelt, geniet u van een kwalitatief hoogwaardig product. Bovendien wordt de verontreiniging van uw verwarmingsketel verminderd en de vorming van roest vertraagd. Mazout Ultra beschermt u beter tegen pannes en voorkomt dat u onnodige onderhouds- of herstellingskosten moet maken. 

Mazout nodig?