proxifuel_wierde_0.jpg
proxifuel_wierde_1.jpg
proxifuel_wierde_7.JPG
proxifuel_wierde_3.JPG
qui_est_proxifuel_wierde_8.JPG
proxifuel_wierde_2.JPG
proxifuel_wierde_0.jpg
proxifuel_wierde_1.jpg
proxifuel_wierde_7.JPG
proxifuel_wierde_3.JPG
qui_est_proxifuel_wierde_8.JPG
proxifuel_wierde_2.JPG

ProxiFuel Namen

Vanuit zijn magazijn in Wierde biedt ProxiFuel zijn klanten een service aan voor het leveren van mazout en pellets van topkwaliteit in de provincie Namen en omstreken.

Als leverancier van mazout en pellets bestrijkt ProxiFuel Namen een uitgebreid grondgebied dat zich uitstrekt tot buiten de provincie Namen.

Een levering van mazout en pellets in de provincies Namen en Luxemburg

Deze regionale afdeling verzorgt leveringen van mazout en pellets van Eghezée tot Gedinne, van Philippeville tot Somme-Leuze via Andenne, Ciney, Rochefort, Marche-en-Famenne, Tenneville, Wellin, …

In zijn depot van Wierde beschikt ProxiFuel Namen over een team van zeven medewerkers. Samen staan ze in voor het opnemen van bestellingen, de dispatching, de planning en de opvolging van de facturatie. Vervolgens verzorgen een vijftiental chauffeurs de levering van mazout en pellets in de provincie Namen en in het noorden van de provincie Luxemburg.

ProxiFuel Namen, een attent team

De Namense afdeling waakt erover dat ze een dienstverlening aanbiedt die dicht bij elke klant staat en beantwoordt aan hun verwachtingen. In geval van panne toont het team zich bijzonder reactief en verzorgen ze een levering van mazout en pellets in de provincie Namen binnen de kortst mogelijke termijnen. Ook biedt men een automatische bevoorradingsservice en betalingsfaciliteiten aan. Tot slot verschaft ProxiFuel technisch advies met betrekking tot de conformiteit en de veiligheid van de verwarmingsinstallatie van de klant wanneer dit noodzakelijk blijkt te zijn.

Producten direct leverbaar

Pellets nodig?

Mazout nodig?

Beschikbare producten

ProxiFuel Namen

Chaussée de Marche 823
5100 Namur
Bel ons op! 081 30 01 00
Neem contact met ons op!