qui_est_proxifuel_limbourg.jpg

ProxiFuel Limburg

De afdeling ProxiFuel Limburg organiseert vanuit Hasselt een leveringsdienst van mazout en pellets voor vrijwel de volledige provincie Limburg.

Voor elke levering van mazout of pellets in de provincie Limburg combineert ProxiFuel Limburg zowel een nabijheidsdienst, producten van topkwaliteit en competitieve prijzen.

ProxiFuel Limburg, leverancier van mazout en pellets in de provincie Limburg

Dankzij een duidelijk omlijnde logistieke werking  biedt ProxiFuel Limburg leveringen van mazout en pellets aan in de volledige provincie: van Tongeren tot Neerpelt, van Haalen tot Maasmechelen via Sint-Truiden, Genk, Hasselt, Bree of Peer.

De Limburgse afdeling, die zich bevoorraadt in Antwerpen of Tessenderlo, doet een beroep op drie medewerkers die de bestellingen opnemen en plannen. Een uitgebreid netwerk van chauffeurs bekommert zich vervolgens om een snelle levering van mazout en pellets.

Een levering van mazout en pellets van topkwaliteit tegen de beste prijs

Voor ProxiFuel Limburg is de tevredenheid van elke klant van essentieel belang. Daarom waakt de afdeling erover dat een levering van mazout en pellets in de beste omstandigheden plaatsvindt en in de mate van het mogelijke binnen de uren die gewenst zijn door de klant. Of het nu gaat om mazout of pellets, de afdeling biedt producten aan die beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen en waarvan de prijs altijd voordelig is.

 

Producten direct leverbaar

Pellets nodig?

Mazout nodig?

Beschikbare producten

ProxiFuel Limburg

bus 59, Hendrik van Veldekesingel 150
3500 Hasselt
Bel ons op! 011 57 38 58
Neem contact met ons op!