qui_est_proxifuel_verlaine.jpg
qui_est_proxifuel_verlaine_1.jpg
qui_est_proxifuel_verlaine.jpg
qui_est_proxifuel_verlaine_1.jpg

ProxiFuel Verlaine

De afdeling ProxiFuel Verlaine, die in het hart van de Hesbaye is gelegen, biedt zijn klanten een levering van mazout en pellets van topkwaliteit aan  met een spirit van gemoedelijkheid en nabijheid.

ProxiFuel Verlaine, uw leverancier van mazout en pellets in Hesbaye

De afdeling ProxiFuel Verlaine, die gevestigd is tussen Namen en Luik, is uw leverancier van mazout en pellets in Hesbaye. Ze bedient de naburige gemeenten van Verlaine, zoals daar zijn Villers-le-Bouillet, Faimes, Donceel, Remicourt, Saint-Georges sur Meuse of Geer.

Profiteer van een nabijheidsdienst met uw leverancier van mazout en pellets in Hesbaye

Het team van Verlaine stelt alles in het werk om zo goed mogelijk te beantwoorden aan de noden en vereisten van een uiteenlopend cliënteel en dit binnen een gemoedelijke sfeer. ProxiFuel Verlaine biedt zo, net zoals alle andere afdelingen van de groep, een automatische bevoorradingsservice van uw tank of silo aan. Ook kan u genieten van een gespreide betaling van uw aankoop van mazout of pellets, en dit zonder kosten of interesten. Tot slot kan deze leverancier van mazout en pellets in Hesbaye uw levering ook op zaterdag verzorgen.

Mazout en pellets van topkwaliteit tegen de beste prijs

Het team van Verlaine, dat u steeds een luisterend oor biedt en te uwer beschikking staat, verschaft u adviezen die aangepast zijn aan uw installatie. Ze biedt u mazout en pellets aan die beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsvereisten, en steeds aan een competitieve prijs.

Producten direct leverbaar

Pellets nodig?

Mazout nodig?

Beschikbare producten

ProxiFuel Verlaine

Grand Route 47
4537 Verlaine
Bel ons op! 04 259 50 70
Neem contact met ons op!