pellets_evolution_prix.jpg

De prijs van pellets in België

Ontdek de prijs van pellets zoals die vandaag door de afdelingen van ProxiFuel in België wordt aangeboden. U kan de evolutie van de prijs van pellets in de loop der tijd terugvinden voor een pallet met zakken van 10 of 15 kg of per ton in bulk.

Bestel online en geniet van de beste prijs voor pellets

Pellets bestellen op ProxiFuel.be is echt kinderspel. Zo kan u heel eenvoudig online de gewenste hoeveelheid pellets en de gewenste verpakking kiezen.

U kan kwalitatieve pellets met een hoog rendement bestellen per zakken van 10 kg of 15 kg, maar ook in bulk. De ProxiFuel-afdelingen en partners verzorgen de levering van pellets in zakken, per pallet van 102 of 66 zakken, rechtstreeks bij u thuis. In bulk volstaat het dat u het gewenste aantal ton opgeeft op het moment waarop u de pellets bestelt.

Indien u dit wenst kan u ook uw bestelling doorgeven per telefoon of per mail rechtstreeks bij de pelletleverancier die zich het dichtst bij u thuis bevindt.

Met ProxiFuel komt u niet voor verrassingen te staan. De prijs voor pellets die aangegeven staat op het moment van de bestelling is de prijs die zal worden aangerekend op het moment van levering.

Een gewaarborgd rendement voor een aantrekkelijke prijs voor de pellets

Wanneer het moment is aangebroken om pellets te bestellen, is het belangrijk om de prijzen te vergelijken, maar ook de kwaliteit van de houtkorrels.

ProxiFuel heeft ervoor gekozen om u een kwalitatieve brandstof aan te bieden en er tegelijk over te waken dat een aantrekkelijke pelletprijs wordt gewaarborgd. We hebben ervoor gekozen om uitsluitend Pellets Premium te leveren waarvan de kwaliteit gecertificeerd is en die het beste rendement van de markt vertonen. Met ProxiFuel geniet u bovendien van een snelle en gepersonaliseerde dienstverlening, en dit zonder bijkomende kosten bovenop de prijs voor pellets die u wordt aangerekend.

Pellets nodig?