proxidrive_proxifuel_produit.jpg

Waar pellets vinden?

ProxiFuel biedt u twee grote mogelijkheden om uw pellets te kopen. U kan ervoor kiezen om uw pellets online te bestellen en ze ofwel thuis te laten leveren ofwel ze rechtstreeks af te halen in een van onze drie ProxiDrive.

Om zo goed mogelijk aan de noden en gewoonten van iedereen te beantwoorden, heeft ProxiFuel naast zijn online besteldienst met aan-huis-leveringen, ook drie ProxiDrive-afhaalpunten opgericht waar de consument rechtstreeks zijn pellets kan afhalen.

Pellets online bestellen en profiteren van een levering aan huis

Of het nu gaat om een verpakking per pallet of in bulk, bij ProxiFuel.be kan u uw pellets op elk moment online bestellen en ze bij u thuis laten leveren. Dankzij zijn 11 verkooppunten, die elk verantwoordelijk zijn voor een duidelijk afgebakende geografische regio, waarborgt ProxiFuel uw levering van pellets snel en overal in België.

ProxiDrive: gemakkelijk pellets ter plaatse afhalen

In zijn drie ProxiDrive-afhaalpunten, die gelegen zijn in Châtelineau en Saint-Ghislain in de provincie Henegouwen en in Henri-Chapelle in de provincie Luik, biedt ProxiFuel u de mogelijkheid om zakken met pellets per stuk te kopen. Net zoals bij een drive-in het geval is, bieden deze verkooppunten u de mogelijkheid om uw pellets per pallet of in zakken af te halen zonder dat u deze verschillende keren moet manipuleren.

Onze ProxiDriveOpeningsuren

Beschikbare producten

Route berekenen

De voordelen van onze ProxiDrive

Snelle service
Snelle service

Levering binnen de kortste termijn

Directe nabijheid
Directe nabijheid

Te uwer beschikking

Beste kwaliteit
Beste kwaliteit

TotalEnergies producten

Mazout nodig?

Pellets nodig?