pellets_vrac_camion_produit.jpg

Levering van naaldhout pellets in bulk

Wanneer uw verwarmingsinstallatie op pellets uitgerust is met een opslagsilo waarop deze rechtstreeks is aangesloten, kan u gebruik maken van onze leveringsservice van pellets in bulk en kan u de warmte van een propere energie in alle rust naar waarde schatten.

Beschikbaarheid van pellet controleren

De voordelen van pellets bestellen in bulk

  • Snelle levering zonder stof
    ProxiFuel beschikt over vrachtwagens die uitgerust zijn met een blaassysteem om uw pellets op een propere en snelle manier te leveren in uw opslagsilo.
  • Profiteer van een voordelige prijs
    Pellets in bulk zijn goedkoper dan pellets in zakken. Een levering in bulk vergt immers minder verpakkingsmateriaal en minder manipulaties bij de levering, deze voordelen vertalen zich in een lagere factuur.
  • Online bestellen mogelijk
    Bereken uw prijs online en plaats uw bestelling via onze website.

Pellets in bulk voor ketels met een opslagsilo

ProxiFuel heeft een snelle en gepersonaliseerde leveringsservice voor pellets in bulk ontwikkeld. Om hiervan te kunnen genieten, spreekt het voor zich dat u over een opslagsilo moet beschikken. Wanneer de ketel automatisch wordt gevoed vanuit de stock, biedt de pellet in bulk een groter comfort aan de consument aangezien het niet nodig is om regelmatig de ketel te herbevoorraden door middel van zakken met pellets.

Het volstaat dat de gebruiker zijn pelletsilo op het meest opportune moment van het jaar opnieuw vult. De rest van de tijd kan hij met een gerust hart genieten van de warmte van zijn ketel en hoeft hij enkel van tijd tot tijd het afnemen van zijn voorraad in het oog te houden.

De levering van pellets in bulk, voor een optimaal comfort

Het leveren van pellets in bulk was nooit zo gemakkelijk. Met ProxiFuel kan u uw pellets rechtstreeks online bestellen. Kies de gewenste hoeveelheid en geef ons uw gegevens door.

We zien erop toe dat een gepersonaliseerde en kwalitatieve dienst wordt aangeboden. We beschikken over blaasvrachtwagens van de nieuwste generatie die een snelle en stofvrije levering van pellets in bulk waarborgen. Het is immers noodzakelijk om het debiet van de pellets aan te passen op het ogenblik van de levering al naargelang de typologie van de silo, en dit om de pellets niet te beschadigen.

Denk aan de groepsaankoop van pellets in bulk

Wanneer er in uw wijk meerdere gezinnen zijn die beschikken over een ketel die uitgerust is met een opslagsilo, kan het interessant zijn om een groepsaankoop van pellets in bulk te doen om zo van voordelige prijzen te kunnen genieten.

ProxiFuel kan u echt voordelige prijzen aanbieden afhankelijk van de bestelde hoeveelheid pellets. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot een groepsaankoop van pellets kan u terecht bij het dichtstbijzijnde filiaal van ProxiFuel of op ons gratis nummer 0800/76 000.

Onze leveringsservice van pellets in bulk laat overigens ook toe om gemakkelijk de verwarmingsoplossingen met pellets bestemd voor industriëlen of warmtenetwerken te voeden, naar het beeld van het verwarmingssysteem op basis van biomassa dat gevoed wordt met houtpellets, “Heating in the box”, zoals dat voorgesteld wordt door Total.

Kies voor de pellet in bulk van de allerbeste kwaliteit

Door uw vertrouwen te stellen in ProxiFuel, bent u er zeker van dat u kwaliteitsvolle pellets koopt. Het rendement en de kwaliteit van de Total Pellets Premium worden gewaarborgd door het naleven van de talrijke referentienormen binnen het domein. De aangeboden houtkorrels worden geproduceerd in België en worden vervaardigd uit een grondstof die afkomstig is van naaldbossen die duurzaam worden beheerd. Ze vertonen ook een warmterendement dat tot de beste van de markt behoort.

Pellets nodig?