proxifuel_brabant.profil-h-F892A465.jpg

ProxiFuel Brabant

Vanuit het magazijn in Brussel doorkruist ProxiFuel Brabant de Brusselse hoofdstad, alsook de regio Brabant om uw mazout en pellets te leveren.

ProxiFuel Brabant, dat zowel dicht bij zijn klanten staat als de nodige reactiviteit aan de dag legt, is uw ideale partner voor elke bestelling van mazout en pellets in Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant.

Levering van mazout en pellets in Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant

De afdeling ProxiFuel Brabant steunt op een zeer doeltreffende logistiek. De afdeling, die rechtstreeks bevoorraad wordt door een pijpleiding vanuit de haven van Antwerpen, kan u een snelle levering van mazout en pellets bezorgen.

Een team van 8 personen neemt de bestellingen van klanten ter harte, beheert de dispatching en volgt de leveringen op. Vervolgens nemen 11 chauffeurs het over om de leveringen van mazout en pellets in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in het centrum en het oosten van Waals-Brabant en in vrijwel geheel Vlaams-Brabant te verzekeren.

ProxiFuel Brabant, de kwaliteit van de diensten

Hoewel ProxiFuel Brabant in het hart van de hoofdstad is gevestigd, streeft de afdeling ernaar om een nabijheidsrelatie met elke klant te handhaven en zich aan te passen aan elk van hun vragen. De leverancier verschaft u bijgevolg de noodzakelijke adviezen met betrekking tot de keuze van mazout (gewone huisbrandolie, Mazout Ultra of gasolie Extra) die het best geschikt is voor uw installatie. Hij verschaft u ook alle informatie met betrekking tot de kwaliteit van de mazout en de pellets die worden voorgesteld, hun respectieve prijs en hoe deze op een juiste manier moeten worden gebruikt. ProxiFuel Brabant is meer dan een leverancier van mazout en pellets. De afdeling waakt erover u kwalitatieve diensten aan te bieden.

Producten direct leverbaar

Pellets nodig?

Mazout nodig?

Beschikbare producten

ProxiFuel Brabant

Chaussée de Vilvorde 214
1120 Bruxelles
Bel ons op! 02 266 80 80
Neem contact met ons op!