services_commander_en_ligne_0.jpg

Op elk moment en in alle eenvoud mazout en pellets bestellen

Ontdek de 4 goede redenen om te kiezen voor ProxiFuel, met zijn nationaal leveringsnetwerk, om mazout en pellets te bestellen. Mazout en pellets bestellen bij een ProxiFuel-verkooppunt, dat is de zekerheid van een gepersonaliseerde dienstverlening en een kwalitatief product tegen de beste prijs. ProxiFuel bekommert zich om uw installatie en uw portefeuille.

Een snelle levering van mazout en pellets

Via het ProxiFuel-netwerk, beschikt u over de mogelijkheid om overal in België online mazout en pellets te bestellen, en dit 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Dankzij zijn 11 afdelingen, die over het hele land gespreid zijn, kan ProxiFuel u binnen de kortst mogelijke termijnen bedienen, ongeacht de plaats waar u woont. Wanneer u droogvalt, kan u bijgevolg rekenen op de reactiviteit van onze mazout- en pelletsleveranciers.

Een bestelling van mazout en pellets, die aan uw noden is aangepast

ProxiFuel wil een dienstverlening aanbieden die beantwoordt aan de verwachtingen van zijn klanten en garandeert een grote flexibiliteit en een proximiteit door te profiteren van de kracht van een nationale groep.

Op de site ProxiFuel.be beschikt u over de mogelijkheid om de afdeling te kiezen, die het dichtst bij u in de buurt ligt en die alles in het werk zal stellen om uw levering volgens uw wensen te laten verlopen. Aarzel dus niet om uw beschikbare tijdstippen te vermelden in de commentaar van uw bestelling.

Mazout of pellets bestellen bij ProxiFuel, een kwaliteitsgarantie

De verschillende soorten mazout die gecommercialiseerd worden door ProxiFuel, een dochteronderneming van TotalEnergies, werden geraffineerd volgens de hoogste normen bij de TotalEnergies-raffinaderij in Antwerpen. De meest strikte normen worden gehanteerd gedurende de volledige productie- en distributieketen.

De pellets van het merk Total Pellets Premium, die geproduceerd worden in België, zijn afkomstig van duurzaam beheerde bossen. De kwaliteit ervan is gecertificeerd door de labels DIN+ en EN+. Ze worden gedurende het fabricage- en commercialisatieproces regelmatig aan controles onderworpen. 

Online mazout en pellets bestellen om te profiteren van de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Bij ProxiFuel hechten we heel veel belang aan de kwaliteit van onze producten om uw verwarmingsinstallaties in optimale conditie te houden en uw vertrouwen in de loop der jaren te verdienen. En deze kwaliteit wordt door ons gewaarborgd tegen de beste prijs op de markt, ongeacht of het gaat om huisbrandolie of om Total Pellets Premium. 

 

ProxiFuel, expert binnen zijn domein, staat klaar om al uw vragen te beantwoorden met betrekking tot uw bestelling van mazout en pellets.

Directe nabijheid
Directe nabijheid

Te uwer beschikking

Tijdwinst
Tijdwinst

Op basis van een berekening in ons systeem weten we precies wanneer er moet worden geleverd.

Gespreide betalingen
Gespreide betalingen

Zorg voor uw portemonnee door maandelijks een vast bedrag te betalen voor uw mazout

Beste kwaliteit
Beste kwaliteit

TotalEnergies producten

Mazout nodig?

Pellets nodig?