photo équipe ProxiFuel Mons - 2021.jpg

ProxiFuel Bergen

De ProxiFuel-afdeling, die mazout en pellets levert in de regio Bergen, staat zo dicht mogelijk bij zijn klanten.

De Bergense afdeling van ProxiFuel, die gevestigd is in Saint-Ghislain, bekommert zich om het bestellen en leveren van mazout en pellets in het westen van Henegouwen.

Uw leverancier van mazout en pellets in de regio Bergen

Dankzij zijn dynamisch en ervaren team, positioneert de afdeling van ProxiFuel zich als een bevoorrecht leverancier van mazout en pellets in de regio Bergen en in de Haut-Pays.

De medewerkers stellen alles in het werk om hun cliënteel producten van topkwaliteit aan te bieden tegen de beste prijs, ongeacht of het om mazout of pellets gaat. Zo biedt ProxiFuel bijvoorbeeld Mazout Ultra en Pellets Premium aan, brandstofsoorten met een hoog rendement, die uw verwarmingsinstallaties duurzaam beschermen.

De tevredenheid van de klanten, een prioriteit voor ProxiFuel Bergen

Met ProxiFuel Bergen geniet het cliënteel enerzijds van een productkwaliteit die gewaarborgd wordt door TotalEnergies en anderzijds van een duurzame nabijheidsrelatie met elke klant.

Twee personen zijn verantwoordelijk voor het opnemen en opvolgen van bestellingen om zo goed mogelijk te beantwoorden aan de verschillende verwachtingen van elke klant. Zeven flexibele chauffeurs verzekeren uw snelle levering van mazout en pellets in de volledige regio Bergen en de Haut-Pays (Quiévrain, Honnelles, Dour, Colfontaine, Frameries en Quévy).

Producten direct leverbaar

Pellets nodig?

Mazout nodig?

Beschikbare producten

ProxiFuel Bergen

Rue Defuisseaux, 208
7330 SAINT-GHISLAIN
Bel ons op! 065 60 03 66
Neem contact met ons op!