qui_est_proxifuel_anvers.jpg

ProxiFuel Antwerpen

Wanneer u via ProxiFuel Antwerpen een bestelling voor mazout of pellets doorgeeft, bent u er zeker van dat u een product van topkwaliteit en een uitmuntende dienstverlening wordt aangeboden.

De afdeling ProxiFuel Antwerpen profiteert van het feit dat ze in de onmiddellijke nabijheid ligt van de olieraffinaderij van TotalEnergies, de derde grootste van Europa. Dankzij deze uitstekende ligging kan ProxiFuel Antwerpen bogen op een grote bevoorradingscapaciteit en een zeer grote reactiviteit.

Een bestelling van mazout en pellets die snel wordt geleverd door ProxiFuel Antwerpen

In de kantoren beheert een team van zes personen uw bestelling van mazout of pellets. Deze medewerkers doen vervolgens een beroep op een uitgebreid netwerk van chauffeurs waarvan de parkoersen minutieus worden bestudeerd zodat uw bestelling van mazout of pellets zo snel mogelijk kan worden geleverd in de gehele provincie Antwerpen.

ProxiFuel Antwerpen staat garant voor een bestelling van mazout en pellets van topkwaliteit

ProxiFuel Antwerpen hecht een groot belang aan de kwaliteit van de geleverde producten. Zo biedt ProxiFuel Antwerpen traditionele huisbrandolie, Mazout Ultra en gasolie Extra aan van topkwaliteit, en dit zowel aan particulieren als aan professionals. Wat houtkorrels betreft, verdeelt de afdeling enkel Pellets Premium, pellets die een hoog rendement hebben en verontreiniging van de kachel of de ketel verminderen.

Diensten die zijn aangepast aan elke klant

ProxiFuel Antwerpen profiteert van de kracht en de voordelen van een nationale groep en waakt erover dat de verwachtingen van elke klant worden ingelost. Zo kan de afdeling u advies verschaffen of u helpen bij het bestellen van mazout of pellets. Ook wordt in geval van nood een depannagedienst ingeschakeld. Tot slot kan de klant ervoor kiezen om te genieten van een automatische bevoorradingsservice of van een dienst voor gespreide betaling van zijn bestelling mazout of pellets.

Producten direct leverbaar

Pellets nodig?

Mazout nodig?

Beschikbare producten

ProxiFuel Antwerpen

Scheldelaan 14
2030 Antwerpen
Bel ons op! 03 545 59 59
Neem contact met ons op!