qui_est_proxifuel_hainaut.jpg

ProxiFuel Henegouwen

Stel uw vertrouwen in de regionale afdeling van ProxiFuel om mazout en pellets te bestellen in Henegouwen, dan bent u zeker dat u een dienstverlening en een product van topkwaliteit krijgt.

ProxiFuel Henegouwen, dat gevestigd is in Feluy, op de site met het grootste magazijn olieproducten van Europa, biedt u de mogelijkheid om mazout en pellets in Henegouwen te kopen. De afdeling levert immers mazout en pellets van topkwaliteit, zowel aan particulieren als aan professionals, en dit in de hele provincie.

Mazout en pellets kopen in Henegouwen via ProxiFuel

De afdeling ProxiFuel Henegouwen bevoorraadt de volledige provincie Henegouwen. Daarnaast maken de regio’s Bergen – die ook gedekt wordt door ProxiFuel Bergen – Charleroi, La Louvière, Chimay, Estinnes, Thuin, Braine-le-Comte en Soignies ook deel uit van de gemeenten die worden bediend. Tot slot bekommert ProxiFuel Henegouwen zich ook om de regio’s Philippeville en Tubize.

Kwalitatieve producten en een flexibele dienstverlening

Het hele jaar door kan u bij de Henegouwse afdeling mazout en pellets kopen in Henegouwen tegen de beste prijs, met de zekerheid dat u een product van topkwaliteit krijgt. Ook wordt een dienst voor gespreide betaling aangeboden. Zo kan de klant de kostprijs van zijn verbruik spreiden over 12 maanden, en dit zonder kosten of interesten.

Dankzij zijn doeltreffende logistieke werking, verzekert de Henegouwse afdeling een flexibele en reactieve dienstverlening binnen de 24 tot 48 uur na opname van uw bestelling mazout of pellets. Hiervoor kan ProxiFuel Henegouwen rekenen op een team van acht medewerkers en een tiental chauffeurs die waken over de tevredenheid van hun cliënteel.

Producten direct leverbaar

Pellets nodig?

Mazout nodig?

Beschikbare producten

ProxiFuel Henegouwen

Zone Industrielle A
7181 Feluy
Bel ons op! 064 51 46 21
Neem contact met ons op!