service_ravitaillement_automatique_2.jpg

Automatisch stookolie kopen

01 maart 2019
U zou het fijn vinden om u geen zorgen meer te moeten maken over uw volgende stookoliebestellingen? Opteer dan gerust voor de automatische bevoorrading van uw stookolie en ontdek de vele voordelen ervan.

De filialen van ProxiFuel bieden u de mogelijkheid om automatisch stookolie te kopen. Hoe verloopt dat nu precies?

 

Automatisch stookolie kopen = minder kopzorgen

 

Met deze formule moet u er niet meer aan denken regelmatig het stookoliepeil van uw tank te gaan meten. U hoeft ook niet meer de evolutie van de stookolieprijzen op de voet te volgen om te kunnen aankopen op het juiste moment. En u hoeft zich niet meer te wapenen tegen een plots stookoliegebrek. Uw leverancier neemt het allemaal van u over.  

 

De automatische stookolielevering werkt heel eenvoudig. Het bestaat uit een computersysteem dat de stookolievoorraad in uw tank op afstand controleert en beheert. Het systeem raamt, op basis van uw normaal verbruik en de weersomstandigheden, het aantal liter dat resteert in uw tank en voorziet tijdig een stookolielevering om u te bevoorraden.

 

Automatisch stookolie kopen = enkele voorwaarden  

 

Om te kunnen genieten van de voordelen van een automatische stookolieaankoop, moet uw tank altijd toegankelijk zijn. Op die manier kan de chauffeur de brandstof komen leveren ook wanneer u afwezig bent.

 

Uw tank dient ook een minimale inhoud van 2.000 liter te hebben.

 

Automatisch stookolie kopen = genieten van aantrekkelijke prijzen

 

Los van de gemoedsrust die met deze automatische aankoop van stookolie gepaard gaat, kunt u met deze oplossing ook genieten van voordelige prijzen. Zo wordt de stookolieprijs die u wordt gefactureerd, berekend volgens het goedkoopste tarief dat geldt tussen 5 dagen vóór en 5 dagen na de levering.

 

Deze oplossing wordt kosteloos of tegen betaling van een toeslag aangeboden. Neem gerust contact op met uw leverancier voor meer informatie en om alle voorwaarden te kennen.