superprestige_0.jpg

BESTEL SNEL MAZOUT OF PELLETS EN GA GRATIS NAAR DE SUPERPRESTIGE

11 oktober 2018
De herfst is begonnen, het wordt stilaan wat donkerder en frisser. Hoog tijd om aan uw verwarming te denken en mazout of pellets te bestellen voor de komende wintermaanden. Met de herfst wordt eveneens het nieuwe veldritseizoen aangekondigd. Total Belgium, samen met de ProxiFuel-filialen blijven trouw één van de hoofdpartners van de Superprestige.

KOOP NU UW MAZOUT EN ONTVANG GRATIS TICKETS VOOR DE SUPERPRESTIGE

Traditiegetrouw organiseert Total samen met ProxiFuel ook dit jaar een actie rond het veldrijden. Bestel nu minimum 1.000 liter Total Mazout Ultra, zodat ook u 2 gratis tickets voor een rit van de Superprestige kan krijgen. Kies zelf welke rit u graag bijwoont en ga supporteren voor uw favoriete renner. De gratis tickets zijn namelijk geldig voor alle ritten van de Superprestige.

 

BESTEL UW PELLETS EN KRIJG GRATIS TICKETS VOOR DE SUPERPRESTIGE

Niet enkel bij een mazoutbestelling, maar ook bij uw pelletsbestelling kan u 2 gratis tickets krijgen voor een veldrit naar keuze van de Superprestige. Bestel minimum 1 pallet Total Pellets Premium en ga de renners ter plaatse aanmoedigen. Actie, modder en vertier, allemaal dankzij Total en ProxiFuel.

 

HOE BESTEL IK MAZOUT OF PELLETS?

Spandoek klaargemaakt en laarzen, muts en sjaal uit de kast gehaald? Bestel snel online en vraag naar uw tickets in het veld ‘commentaar’ of neem telefonisch contact op met uw lokaal ProxiFuel-verkooppunt. U ontvangt uw tickets via de post na bestelling. Misschien zien we elkaar wel met de enkels in de modder op één van de spannende ritten de komende maanden. Tot dan! :-)