femme_thermostat.jpg

Bestel tijdig uw mazout en laat u niet verrassen!

02 september 2019
De zomer loopt stilaan op zijn einde… De dagen worden korter, de temperaturen dalen en de verwarming slaat opnieuw aan. Denk tijdig aan uw mazouttank en laat u niet verrassen door een plotse winterprik. Een tijdige bestelling van uw stookolie levert immers heel wat voordelen op!

 

  • Beheer uw energiebudget en bepaal zelf de prijs van uw mazoutaankoop

De officiële mazoutprijs of maximumprijs van stookolie wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de beurskoers van ruwe aardolie, de evolutie van de dollarkoers, accijnzen, belastingen en diverse geopolitieke factoren. Als u wacht met bestellen tot wanneer uw mazouttank volledig leeg is, dan zal u moeten bestellen tegen de officiële prijs van de dag, en natuurlijk kan niemand voorspellen hoe de prijzen zullen evolueren in de komende maanden.  Denk dus tijdig aan uw mazoutbestelling en volg de evolutie van de officiële prijs op onze website, zo kunt u zelf het beste moment bepalen om uw mazout aan te kopen.

 

  • Bepaal zelf de dag van uw mazoutlevering

Het is aan te raden om uw mazoutbestelling niet uit te stellen tot wanneer uw mazouttank leeg is, en al zeker niet in de winter tijdens de koudste periode van het jaar. In deze drukke periode worden alle mazoutleveranciers immers fel gesolliciteerd om zo snel mogelijk te komen leveren, waardoor de wachttijden oplopen. Plan uw bestelling tijdig in, zo vermijd je de stress van een lege stookolietank, koude radiatoren en langere levertijden. Alleen zo beleef je een zorgeloze, en vooral warme winter!

 

  • Bereid je voor op de winter en vraag naar onze Antivries

Maak je klaar om te genieten van een zorgeloze winter en vraag naar onze Antivries bij het plaatsen van uw mazoutbestelling, zeker wanneer uw stookolietank weinig beschermd is tegen weer en wind. Door Antivries toe te voegen aan uw stookolie zorgt u ervoor dat deze beter bestand is tegen de koude.

Als je daarnaast Antivries combineert met onze Total Mazout Ultra, dan genieten zowel jij als uw verwarmingsinstallatie van een verbeterde mazout. Deze stookolie van uitstekende kwaliteit beschermt uw verwarmingsketel tegen vervuiling en roet, wat leidt tot een schonere installatie, die zijn prestaties langer kan behouden.