gagnant_25_ans_elec.JPG

De familie Maes heeft 25 jaar gratis elektriciteit gewonnen!

05 december 2017
Wat een cadeau van Sinterklaas, zo is er geen ander! De familie Maes, woonachtig in de regio Houthalen, wint de gratis installatie zonnepanelen op hun dak!

Een Sinterklaas als geen ander: 25 jaar gratis elektriciteit dankzij ProxiFuel!

Een geschenk dat net op het juiste moment komt om Sinterklaas te vieren: de familie Maes, gevestigd in de regio Houthalen, wint het mooie geschenk van 25 jaar gratis elektriciteit dankzij de ProxiFuel wedstrijd "Win een complete installatie zonnepanelen". Het volledige ProxiFuel team feliciteert van harte de grote winnaar, die heeft deelgenomen aan deze actie in samenwerking met SunPower, het filiaal van Total dat bekend staat als producent van de meest efficiënte zonnepanelen op de markt van de groene energie.


Wie zegt dat huisbrandolie en elektriciteit niet samengaan? 

De familie Maes verwarmt sinds jaren met Total Mazout Ultra om hun jaarlijks verbruik te verminderen. Dankzij ProxiFuel en de actie "Zonnepanelen" heeft deze familie nu een mooi alternatief om hun verbruik te mixen dankzij groene energie!


Ken je Total Mazout Ultra?

  • Verhoging van de levensduur van uw verwarminstoestel
  • Vermindering van CO²-uitstoot
  • Optimalisatie van het rendement van uw installatie
  • Bescherming van uw materiaal 

Wilt u stookolie of pellets bestellen?

Onze site en onze antennes staan tot uw dienst om aan al uw wensen te voldoen:

Alle ProxiFuel teams sturen hun felicitaties naar de familie Maes en nodigen u uit geconnecteerd te blijven om al de toekomstige acties te ontdekken!