proxicrush_NL.gif

De grote onthulling van de resultaten van onze ProxiCrush wedstrijd !

23 maart 2018
Na een zeer competitieve maand is de wedstrijd afgelopen ! Ontdek nu de grote winnaars van de ProxiFuel-wedstrijd…

Bent u één van onze grote winnaars?

ProxiFuel feliciteert de deelnemers die in de top 10 van het klassement eindigden !

« And the winner is » …

Proficiat aan onze mazout- en pelletklanten Patrick R., David C., Pierre H., Fany C., Claude C., Laurent P., Johann H., Christian B., Stephane V. en niet te vergeten onze grote winnaar Evelyne H. Jullie resultaten overstegen alle verwachtingen !

Mooie resultaten

Velen van u hebben een kans gewaagd! En laten we eerlijk zijn, de meesten van jullie waren zeer gemotiveerd door de geschenken die op het spel stonden : HappyFuel tankkaarten, Totalwash carwashkaarten, bioscoopkaartjes en nog vele andere geschenken. In totaal waren jullie met meer dan 5.000 deelnemers en daarvoor willen we jullie heel erg bedanken! De strijd was bikkelhard, maar tien van jullie zijn er in geslaagd om met uitzonderlijke scores naar de top van het klassement te klimmen.

Nieuwe wedstrijden op komst, waag uw kans!

ProxiFuel bedankt ook alle deelnemers voor hun vertrouwen en hun deelname aan onze verschillende acties. Als u dit keer niet de kans heeft gehad om uw geluk te beproeven of als u nog eens uw kans wil wagen, nodigen we u uit om u nu in te schrijven voor onze ProxiFuel-nieuwsbrief onderaan de homepage van onze website. Zo ontvangt u in realtime alle nodige informatie over de acties van het moment.

 

Voor vragen of verdere informatie kan u contact opnemen met de ProxiFuel-vestiging in uw regio.