De laatste kans om uw pellets tegen de zomerprijs te kopen

19 augustus 2020
Wilt u uw pellets tegen een aantrekkelijke prijs kopen? Wees er dan snel bij! Onze zomerpromotie op pellets loopt nog tot 31 augustus 2020.

In België hanteren de meeste pelletverkopers een zomer- en een winterprijs. De pelletprijs hangt hoofdzakelijk af van het aanbod en de vraag op de lokale markt. De verwarming wordt tijdens de warmste maanden van het jaar nauwelijks opgezet. De prijzen zijn tijdens die periode dan ook lager dan in het midden van de winter.

 

Koop uw pellets tegen zomerprijs tot eind augustus

 

Het hele jaar door willen de filialen van ProxiFuel u de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden, of u nu met mazout en/of pellets verwarmt. Daarom bieden de verdelers uit uw regio een interessante promotie als u uw pellets tussen 1 mei en 31 augustus 2020 koopt. Op die manier helpt ProxiFuel u om uw voorraad pellets voor het komende verwarmingsseizoen in te slaan, en dat voor een goedkope prijs.

 

Profiteer van een korting op de TOTAL Pellets Premium in bulk of zakken

 

De zomerprijs is geldig op de TOTAL Pellets Premium die verdeeld worden door de filialen van ProxiFuel in België. De prijs geldt voor pellets die verpakt zijn in zakken op pallet of in bulk.

 

In vergelijking met een bestelling in de maand april kunt u, dankzij deze promotie, bijvoorbeeld 20 euro besparen op een levering van twee ton pellets in bulk.

 

Goed om te weten

De ProxiFuel-filialen en partners leveren overal in België pellets in bulk of in zakken op pallet. Wilt u weten voor welke prijs pellets in uw regio geleverd worden? Surf dan naar www.proxifuel.be/nl/. Voer uw postcode in het vak 'Pellets' in en klik vervolgens op 'BESTELLEN'. Vervolgens kiest u de gewenste verpakking voor uw pellets (bulk of zakken) en de hoeveelheid die u wilt kopen. Nadien krijgt u de prijs die uw ProxiFuel-filiaal aanbiedt.

 

Pellets kopen voor de herfst: heel wat voordelen

 

Als u uw pellets voor 31 augustus 2020 bestelt, profiteert u niet alleen van een interessante prijs maar ook van andere voordelen.

 

Aan het einde van de zomer hebben de ProxiFuel-filialen het meestal minder druk dan in de herfst of de winter. In die periode gaan de bestellingen van pellets en stookolie in stijgende lijn. Door uw pellets nu te kopen, kunnen leveranciers u een snelle en flexibele levering bieden.

 

Als u nu uw voorraad pellets inslaat, bent u er eveneens zeker van dat u het volgende verwarmingsseizoen met een gerust hart kunt aanvatten. Het is niet meer nodig om nog snel uw voorraad pellets in te slaan als u uw verwarming moet aanzetten. U bent helemaal klaar om uw kachel of ketel te laten werken als de temperaturen erom vragen. Zo hebt u het steeds lekker warm in uw woning.

 

Lees ook:

Online pellets bestellen

Waar moet u op letten bij een pelletaankoop?