Noel2017.png

Fijne feesten en de beste wensen!

19 december 2017
We wensen u, uw geliefden, vrienden en familie het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. Geniet van deze magische en kostbare momenten en maak er gebruik van om uw naasten eraan te herinneren hoe belangrijk ze voor u zijn.

Vermijd hoge rekeningen rond de kerstperiode dankzij gespreide betalingen 

Dankzij de gespreide betalingen van ProxiFuel kan u uw factuur in maandelijkse schijven betalen, zonder kosten of interesten ! We bekijken samen de maandelijkse afbetaling op basis van uw jaarlijks verbruik en in functie van de mazoutprijs op het moment van ondertekening van het contract. Deze voordelen zijn uniek voor de mazout- en pelletmarkt. Ontdek dus snel hoe u uw facturen via een maandelijkse bijdrage kan betalen.

 

Bestel uw mazout online en win tijd

Bestel uw mazout online tijdens de feestperiode om tijd te winnen en sneller geleverd te worden. Een pallet met zakken van 10 kg, 15 kg of in bulk; koop kwalitatieve pellets via onze website en ontvang uw levering binnen de kortste termijnen.

Dankzij onze 11 vestigingen kunnen we overal in België leveren. Online bestellen met ProxiFuel, dat kan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 !

 

Waar kan u pellets ophalen in België ?

Naast online pellets bestellen, kan u ook bij verschillende ophaalpunten in België terecht om uw pellets per zak op te halen:

  • ProxiDrive Châtelineau
  • ProxiDrive Bergen
  • ProxiDrive Crosset

Al deze verkooppunten bieden u de mogelijkheid aan uw pellets per pallet of per zak aan te kopen, zonder ze herhaaldelijk te moeten manipuleren.