Un Hiver Ultra au Chaud - Article-NL.png

EEN HELEBOEL KORTINGEN TE WINNEN!

07 december 2020
Dankzij het spel "Gezellig warm met onze Ultra" kan u tot €60 korting winnen op uw volgende Total Mazout Ultra bestelling*. Speel ons online spel van 03 december tot 31 december 2020 en waag uw kans!

Hoe speel ik "Gezellig warm met onze Ultra"?

Ga naar het spel "Gezellig warm met onze Ultra". Vang met uw ProxiFuel tank de bonussen op en vermijd de stenen (malus) om een maximum aan punten te verzamelen in 60 seconden. Gebruik de pijlen op je toetsenbord, je muis of je duimen op het scherm van je Smartphone/Tablet om de ProxiFuel tank te besturen en zoveel mogelijk gouddruppels op te vangen, voor extra bonuspunten.

 

Welke geschenken zijn er te winnen?

De deelnemers aan het spel kunnen een heleboel kortingscodes winnen. Na hun deelname ontvangen de winnaars een kortingsbon voor hun volgende Total Mazout Ultra bestelling (aanbieding geldig op www.proxifuel.be, voor elke bestelling van minimaal 1000L van Total Mazout Ultra tot 31 januari 2021).

 

Kent u onze producten?

We hopen dat u dankzij dit spel ons belangrijkste product en onze diensten beter leert kennen:

Total Mazout Ultra, een mazout met hoog rendement, die zorg draagt voor uw installatie en voor uw portefeuille

Automatische levering : Dankzij de automatische levering levert ProxiFuel uw stookolie op het juiste moment en in alle veiligheid. Zo zit u nooit meer zonder stookolie!

Maandelijkse betaling : Betaal uw jaarlijkse stookolieverbruik op maandbasis. Gedaan met die grote facturen!

Onderhoud mazoutketel : ProxiFuel zorgt voor het onderhoud van uw mazoutketel en biedt u de mogelijkheid om uw factuur op maandelijkse basis te betalen (vanaf € 15,99/maand). Geen vergetelheden en rompslomp meer!

KLIK HIER OM TE SPELEN!

 

*Kortingsbonnen zijn alleen geldig op www.proxifuel.be, voor elke bestelling van minimaal 1000L van Total Mazout Ultra tot 31 januari 2021.