superprestige_0.jpg

Gratis tickets Superprestige bij een bestelling van mazout of pellets.

15 september 2017
Het nieuwe schooljaar is begonnen, de temperaturen beginnen te dalen en de herfst staat voor de deur. Dit betekent niet alleen dat het hoog tijd wordt om mazout te bestellen, maar dat betekent ook dat het nieuwe seizoen van de Superprestige zich aankondigt. Total Belgium, in samenwerking met ProxiFuel, blijft ook voor het komende veldritseizoen één van de hoofdpartners van de Superprestige.

Bestel mazout en ontvang gratis tickets voor de Superprestige

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Total, in samenwerking met ProxiFuel, ook dit jaar weer een actie rond de Superprestige. Koop nu minimum 1.000 liter Total Mazout Ultra en vraag naar uw 2 gratis tickets voor een rit van de Superprestige naar keuze. Verkies je de modder van de cross in Gavere of houd je meer van het zand in de cross van Zonhoven? De keuze is aan u. De gratis tickets zijn geldig voor alle ritten van de Superprestige. 

Koop nu uw pellets en krijg gratis tickets voor de Superprestige

De actie beperkt zich niet enkel tot een aankoop van mazout, maar ook bij een bestelling van minimum 1 pallet Total Pellets Premium kan u 2 gratis tickets krijgen voor een rit van de Superprestige naar keuze. Wil je de renners ook eens live naar beneden zien duiken in de kuil van de rit van de Superprestige in Zonhoven? Beleef het spektakel op de eerste rij, dankzij Total en ProxiFuel.

Hoe moet ik mijn mazout of pellets bestellen?

Staan de laarzen al klaar om de modder te trotseren? Bestel dan nu online en vraag naar uw tickets in het veld 'commentaar' of neem telefonisch contact op met uw lokaal verkooppunt. U ontvangt uw tickets later met de post! We zien elkaar misschien wel al terug voor de eerste rit van de Superprestige op Belgische bodem in Zonhoven op 15 oktober.