Superprestige_affichebeeld+logo.jpg

GRATIS TICKETS VOOR DE SUPERPRESTIGE BIJ AANKOOP VAN UW MAZOUT OF PELLETS

04 oktober 2019
De herfst is in het land, de zon maakt plaats voor regen, het wordt vroeger donker en de temperaturen dalen. Naast de veranderende weersomstandigheden luidt de herfst eveneens een nieuw seizoen in van de Superprestige Cyclocross. De renners bereiden zich volop voor op het aankomende winterseizoen, maar bent ook u klaar om de koude te trotseren? Wacht niet te lang en bestel snel uw mazout of pellets en ga gratis naar de Superprestige Veldrijden.

BESTEL STOOKOLIE EN VRAAG NAAR UW TICKETS VOOR DE SUPERPRESTIGE

Total is samen met ProxiFuel één van de trouwe sponsors van de Superprestige. Met veel plezier schenken wij 2 tickets voor een rit naar keuze bij een bestelling van minimum 1.000 liter TOTAL Mazout Ultra, onze stookolie van verbeterde kwaliteit. Verkies je het zand in Zonhoven of de modder in Gavere? De keuze is aan u, de tickets zijn geldig voor alle ritten binnen het criterium van de Superprestige.

 

VERWARMT u op pellets? Ook u kan GRATIS naar het veldrijden

Verwarmt u niet op mazout, maar verkiest u de gezellige warmte van pellets? Of combineert u beiden? Goed nieuws, ook bij aankoop van miniumum 1 pallet TOTAL Pellets Premium ontvangt u 2 tickets voor de Superprestige Cyclocross. Haal alvast uw spandoek en laarzen uit de kast om uw favoriete renner aan te moedigen!

 

Online bestellen van mazout of pellets

Kan u niet wachten om de renners van dichtbij te zien?  Bestel eenvoudig via onze website en vraag naar uw tickets in het veld ‘commentaar’ of neem telefonisch contact op met uw lokaal ProxiFuel-verkooppunt. Na uw bestelling zult u de tickets ontvangen per post. Veel plezier en dat de beste moge winnen!