homme_commande.jpg

Mazout bestellen op ProxiFuel.be? We maken u wegwijs!

25 juli 2017
U wil graag weten hoe u mazout kunt bestellen via het online platform van ProxiFuel? Dit artikel vertelt er u alles over!

Steeds meer Belgische gezinnen opteren ervoor rechtstreeks op het internet mazout te bestellen. Snel en voordelig mazout aankopen op een volkomen veilige manier, op een website zoals die van ProxiFuel.be, biedt heel wat voordelen.

Mazout Ultra of gewone huisbrandolie bestellen

Mazout bestellen op ProxiFuel.be is echt kinderspel. Eerst moet u bepalen welke soort mazout het meest geschikt is voor uw behoeften. Daarvoor kunt u terecht op onze pagina Alles weten over mazout. We leggen u de verschillen uit tussen gewone huisbrandolie en mazout Ultra.

Mazout bestellen in enkele kliks

Wanneer die keuze is gemaakt, gaat u gewoon naar de homepagina van de website. U geeft uw postcode in, samen met het gewenste aantal liter – de minimumhoeveelheid bedraagt 500 liter. U kunt ook antivries toevoegen als dat nodig is. De kostprijs van dat additief is forfaitair en schommelt per schijf van 1.000 liter mazout.

Het platform toont vervolgens automatisch de prijs van uw bestelling. U ziet ook meteen welke korting u krijgt. In België is het immers zo dat elke leverancier vrij is een prijs toe te passen die lager is dan de officiële prijs die de FOD Economie bepaalt. De verdelers van ProxiFuel hebben oog voor uw budget en zorgen ervoor dat u altijd van een bevoorrechte mazoutprijs kunt genieten, maar altijd met oog voor de kwaliteit voor het geleverde product.

Tot slot moet u alleen nog uw gegevens invullen alvorens uw bestelling te plaatsen. U krijgt uw brandstof dan thuis geleverd, binnen de kortst mogelijke termijnen.

Mazout met de hulp van de ProxiFuel teams

Ondervindt u problemen bij het bestellen van mazout op onze website, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen met de antenne van ProxiFuel in uw streek. Onze teams zullen uw vragen met plezier beantwoorden.