commander_du_pellets_actualite_1.jpg

Pellets bestellen via het platform ProxiFuel

24 juli 2017
Ontdek hoe u pellets kunt bestellen via de website van ProxiFuel, een nationaal netwerk voor de verdeling van pellets dat afhangt van Total.

Alsmaar meer Belgen die zich verwarmen met pellets, opteren ervoor om hun brandstof te bestellen via het internet. Dat is inderdaad een oplossing die heel wat voordelen biedt. De groep ProxiFuel, een filiaal van Total Belgium, biedt u voortaan de mogelijkheid om pellets te bestellen rechtstreeks via zijn website, op een heel gebruiksvriendelijke en volkomen veilige manier. Hier volgen enkele tips om vlot te kunnen bestellen.

Pellets bestellen in bulk of per paletten

Pellets bestellen op ProxiFuel is echt wel kinderspel. Surf naar de homepagina van de website. In het veld dat is gewijd aan de pellets geeft u uw postcode in.

Vervolgens wordt u gevraagd de gewenste verpakking aan te duiden: pellets in bulk of in zakken van 10 of 15 kg, volgens wat u nodig hebt. Op de website van ProxiFuel vindt u pellets van topkwaliteit. Inderdaad, de TOTAL Premium Pellets zijn onderworpen aan controles tijdens de hele productie- en distributieketen.

Noteer ook het aantal tonnen of paletten dat u wenst te bestellen. Pellets in zakken worden altijd per palet aangeleverd. Wenst u pellets in afzonderlijke zakken af te halen, dan bent u welkom in een van onze ProxiDrive.

 

Pellets bestellen tegen de beste prijs

Wanneer al die gegevens zijn ingevuld, verschijnt net daaronder het bedrag van uw aankoop pellets. Klik op "bestellen" en voer uw gegevens in. U ontvangt uw levering pellets binnen de kortst mogelijke termijnen.

Ondervindt u problemen bij het bestellen van pellets op het platform van ProxiFuel, aarzel dan vooral niet contact op te nemen met de dichtstbijzijnde antenne. Onze medewerkers zullen u graag helpen.