pellets_pelouse_generique.jpg

Profiteer van de zomerprijs voor pellets!

04 juli 2018
Tijdens deze periode van het jaar kunt u genieten van speciale zomerprijzen voor pellets. Met die voordeligere prijzen kunt u goedkoper verwarmen.

Op 21 juni deed de weerkundige zomer zijn intrede. Dit is het ideale moment om uw houtgranulaten te bestellen, in bulk of in zakken. Want gedurende enkele weken biedt ProxiFuel u de mogelijkheid om te genieten van een aantrekkelijkere zomerprijs voor pellets.

 

De pelletprijs ligt lager in de zomer

 

In tegenstelling tot andere verwarmingsenergieën, zoals mazout, wordt de prijs voor pellets vooral en nog altijd bepaald door het spel van vraag en aanbod. Omdat de verwarmingsbehoeften beduidend hoger liggen in de winter, zijn de houtgranulaten op dat ogenblik duurder. In de lente en de zomer zijn ze aan de andere kant interessanter.

 

We onderscheiden twee pelletprijzen: een winterprijs en een zomerprijs. Het zomertarief is enkele weken geleden in voege getreden bij alle pelletverdelers van ProxiFuel.

 

Een degressieve pelletprijs

 

Momenteel gelden deze prijzen voor uw pellets bij de antennes van ProxiFuel:

  • 292 euro per pallet van 102 zakken van 10 kg;
  • 274 euro per pallet van 65 zakken van 15 kg;
  • 265 euro per ton in bulk.

Welke verpakking u ook kiest, u geniet dus van een interessant tarief. Vergeet niet dat hoe meer pellets u in één keer koopt, hoe voordeliger het tarief.  

 

De interessante pelletprijs, maar met dezelfde hoge kwaliteit

 

Hoewel ProxiFuel u laat meegenieten van een speciale zomerse pelletprijs, betekent dat niet dat de kwaliteit van het product en van de dienstverlening wordt verwaarloosd.

 

U blijft inderdaad de TOTAL Pellets Premium geleverd krijgen, 100% natuurlijke houtgranulaten van naaldbomen, afkomstig van Belgisch houtzaagsel. Deze Din plus en En plus gecertificeerde pellets dragen bij aan een hoog rendement en een propere verbranding. Parallel daarmee kunnen de verdelers van ProxiFuel u tijdens de zomermaanden snel bevoorraden, omdat het aantal bestellingen in dat seizoen net iets minder groot is.

 

Plaats nu uw bestelling pellets om te genieten van al die voordelen.