IMG_3800.jpg

ProxiFuel Henegouwen schenkt een Philips televisietoestel aan één van hun klanten!

03 augustus 2018
ProxiFuel bood haar klanten enkele weken lang de unieke kans om een Philips-televisie en nog vele andere cadeaus te winnen tijdens de grote wereldbekerwedstrijd! Nu worden de namen van de winnaars eindelijk onthuld...

Het team van ProxiFuel feliciteert de heer Luc M., klant van ProxiFuel Henegouwen, van harte met zijn mooie overwinning! Zijn juiste antwoorden en vastberadenheid stelden hem in staat om een geweldige Philips televisie van €2.000 te winnen. Bravo!

ProxiFuel beloont de loyaliteit van hun klanten!

ProxiFuel maakt er een erezaak van om haar trouwe klanten voortdurend te belonen! Onze grote winnaar, de heer M., is een tevreden klant van de vele diensten die ProxiFuel hem biedt, zoals de automatische levering, gespreide betaling of 24u/24 online bestellen. De uitzonderlijke kwaliteit van de producten Total Mazout Ultra en Total Pellets Premium blijft echter de belangrijkste troef voor hem en voor heel wat klanten van Total's dochteronderneming. Meer informatie nodig over de producten en diensten van ProxiFuel? Aarzel niet om contact op te nemen met onze teams die al uw vragen graag zullen beantwoorden.

Waarom kiezen voor stookolie met hoog rendement van Total?

De heer M. heeft slim gekozen voor Total’s stookolie met hoog rendement Total Mazout Ultra om de CO2-uitstoot te verminderen, het verbruik en de vervuiling van de installatie te verminderen. Deze klant realiseerde zich al snel dat hij met een mazout van zeer hoge kwaliteit echte besparingen kon realiseren en de levensduur van zijn installatie kon verlengen met meer respect voor het milieu. Als u Total Mazout Ultra wilt bestellen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze ProxiFuel antennes.

De teams van ProxiFuel feliciteren de heer Luc M. nogmaals van harte en nodigen u uit om te blijven uitkijken naar de komst van de volgende acties!