proxifuel_fait_peau_neuve_NL.jpg

ProxiFuel in een nieuw kleedje

19 juli 2017
ProxiFuel meet zich een nieuwe look aan en gaat digitaal! Voortaan kunt u op onze website rechtstreeks en online pellets en mazout kopen.

ProxiFuel is een nationaal netwerk voor de distributie van mazout en van pellets die afhangt van de groep Total. Omdat ProxiFuel er permanent naar streeft u de beste service te bieden, kunt u vanaf nu via ons platform mazout bestellen en pellets aankopen. Ontdek de voordelen op deze gloednieuwe website.

 

Snel en eenvoudig pellets of mazout bestellen

 

Pellets of mazout bestellen kan best wel wat tijd in beslag nemen. Prijzen vergelijken, waken over de kwaliteit van het product, contact opnemen met de leverancier binnen de werkuren … met ProxiFuel.be zijn al die ongemakjes verleden tijd! Op onze website kunt u 24/7 pellets en mazout bestellen.

Op het gebruiksvriendelijke online platform kunt u enkele kliks een bestelling plaatsen, zowel voor particulier als voor professioneel gebruik. Een mocht u dan toch het geringste probleem ondervinden, dan staan de altijd nabije antennes van ProxiFuel klaar om u te begeleiden. En als u dat liever hebt, dan kunt u ook altijd aankopen via e-mail of via telefoon.

 

De garantie van kwaliteitsvolle producten en diensten

 

De verschillende mazoutsoorten en pellets die u vindt op ProxiFuel.be zijn altijd brandstoffen van premiumkwaliteit, die beantwoorden aan de meest strikte normen in hun domein.

Elk product – gewone huisbrandolie, mazout Ultra, pellets in zakken van 10 en 15 kg, pellets in bulk – wordt in detail toegelicht, zodat altijd over de nodige informatie beschikt alvorens pellets of mazout aan te kopen. De professionele klant vindt er ook onze oplossingen voor gas en elektriciteit, weggebonden en niet-weggebonden transport. Hebt u vragen over de producten, aarzel dan vooral niet contact op te nemen met de antenne (particuliere klanten) of met de consulent van ProxiFuel (professionele klanten) uit uw regio.

De groep waakt erover om u naast hoogperformante producten ook kwaliteitsvolle diensten te leveren. Zo kunt u bijvoorbeeld de brandstofprijzen raadplegen om mazout of pellets te kopen op het meest geschikte moment. De antennes bieden ook oplossingen aan voor een gespreide betaling en een automatische bevoorrading van uw brandstof. En op ProxiDrive tot slot vindt u de verkooppunten waar u de pelletzakken per eenheid kunt afhalen.

 

Mazout of pellets kopen in heel België


U wil graag pellets laten leveren in Brasschaat? Of mazout Ultra laten leveren in Eeklo? Geen probleem! Via ProxiFuel.be kunt u mazout en pellets kopen in heel België. Onze regionale antennes, die over het hele land verspreid zijn, zorgen binnen de kortste termijnen voor een kwaliteitsvolle levering.