proxifuel_a_libramont.jpg

Bezoek ProxiFuel op Libramont !

16 juli 2018
Net als vorig jaar zal ProxiFuel, filiaal van Total, aanwezig zijn op de grootste landbouwbeurs in België, de beurs van Libramont. De mazoutleverancier zal dit jaar uitpakken met een compleet vernieuwde stand om hun klanten te verwelkomen.

Total Mazout Ultra, de slimme keuze

Kent u de voordelen de Total Mazout Ultra, een mazout van verbeterde kwaliteit met een hoger rendement? De unieke samenstelling van deze kwalitatieve stookolie doet uw verbruik dalen, verminderd de CO2-uitstoot en beschermt uw installatie. Total Mazout Ultra is een ideale oplossing om uw impact op het milieu te verlagen en tegelijkertijd te besparen! Contacteer onze lokale verkooppunten om deze mazout van verbeterde kwaliteit te bestellen!

 

Product in de kijker op de beurs: Total Pellets Premium, 100% naaldhout

Sinds enkele jaren kiezen steeds meer Belgische gezinnen voor pellets als bijkomende verwarming naast mazout. Hoe is dit succes te verklaren? De combinatie van mazout en pellets als energiebron is een economische en interessante keuze. De Total Pellets Premium beantwoorden ook aan de meest strenge eisen. Onze pellets kunnen genieten van de certificaten DIN+ en EN+, die garant staan voor een optimaal rendement van uw verwarmingsinstallatie. Daar bovenop worden onze pellets geproduceerd op basis van houtafval, afkomstig uit onze Belgische bossen.

 

Waarom moet u naar Libramont komen?

De beurs van Libramont is de ideale gelegenheid om een gezellig moment te beleven met familie en vrienden in een unieke sfeer. Wandel tussen de bruisende standen, aanschouw de grootste machines, proef van lokale producten en ontdek nieuwe diensten, die ook voor u interessant kunnen zijn. Ook op onze stand kunt u meer te weten komen onze verschillende producten en diensten, zoals de gespreide betaling of automatische leveringen van mazout. We geven je graag ook meer uitleg over de mogelijkheid om uw mazout voortaan online, 24u/24u aan te kopen. Afspraak van 27 tot 30 juli op onze Total stand in Libramont.