proxifuel_a_libramont.jpg

ProxiFuel op de Beurs van Libramont

31 juli 2017
Mazout met een hoog rendement; pellets van Belgische makelij en voor 100% bestaande uit naaldhout; alles was aanwezig op de stand van ProxiFuel tijdens de Beurs van Libramont.

ProxiFuel, filiaal van Total Belgium, mocht zo’n 40.000 bezoekers verwelkomen gedurende 4 dagen op hun stand op de grootste agri-beurs van het land. Ongetwijfeld, één van de grootste gebeurtenissen gedurende het jaar voor ProxiFuel en zijn team. Alle omstandigheden zaten mee om er een geslaagde editie van te maken: een zacht weertje, een gezellige sfeer en veel jonge, nieuwsgierige bezoekers op zoek naar informatie!

Mazout van hoog rendement op de Beurs van Libramont

Of het nu gaat over industriële bedrijfsleiders, landbouwers, verwarmingsinstallateurs of gezinnen met kinderen, de Beurs van Libramont is het ‘niet-te-missen’ evenement van het jaar! Het is de kans om kennis te maken met onze producten, zoals onze Total Mazout Ultra. Tenslotten wil iedereen toch geld besparen op zijn verwarmingsfactuur en pannes vermijden in het putje van de winter?

De keuze voor onze Total Mazout Ultra, mazout met een hoog rendement, vertaalt zich in de beste prestaties van uw verwarmingsinstallatie. De stookolie van superieure kwaliteit, bestaande uit verschillende exclusieve substanties (anti-corrosie, anti-oxidant, …), werd ontwikkeld in de onderzoekscentra van Total. De Total Mazout Ultra verbetert niet alleen de prestatie, maar beschermt ook uw installatie. En bovendien verbruikt u minder en u bespaart geld op langere termijn. Kortom, de Total Mazout Ultra heeft een zuiverdere verbranding en vermindert de CO2-uitstoot, die verantwoordelijk is voor het broeikaseffect. Dankzij de Total Mazout Ultra toont u respect voor het milieu. Indien u meer informatie wenst of wenst te bestellen? Contacteer dan onmiddellijk onze verkoopspunten!

De Beurs van Libramont en pellets, voor 100% bestaande uit naaldhout.

« Pellets ? » Hoor ik denken. Inderdaad wij verkopen ook pellets!

Het aantal Belgische gezinnen, dat kiest voor een installatie op pellets, blijft maar stijgen. De combinatie van mazout en pellets wordt steeds meer geapprecieerd, omwille van zijn economisch voordeel. Met de Total Pellets Premium, kiest u voor pellets van hoge kwaliteit, die beantwoorden aan de meest veeleisende normen.  Bovendien worden ze geproduceerd in België met naaldhout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De Total Pellets Premium hebben het certificaat Din+, dit betekent dat zij een optimaal rendement verzekeren van uw ketel of kachel op pellets. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben de Total Pellets Premium ook het certificaat EN+, dit label garandeert dat de kwaliteit van onze Total Pellets Premium behouden blijft tijdens het volledige leveringsproces. Zin om meer te weten te komen of om pellets te bestellen? Contacteer dan onmiddellijk ProxiFuel.

De diensten van ProxiFuel op de Beurs van Libramont

De Beurs van Libramont staat voor het ontdekken van lokale producten, proeven van typische gerechten, maar het is vooral ook contact leggen met professionelen, die uw behoeften begrijpen. Wij begrijpen dat het niet zo vanzelfsprekend is om uw mazoutfactuur in één keer te betalen. Dankzij het gespreide betalingsplan van ProxiFuel, kunt u uw factuur in meerdere keren of gespreid betalen. Deze dienst zorgt ervoor dat u uw energiebudget beter kan beheren. Deze oplossing vermijdt dat u een krediet moet aangaan en onnodige kosten en/of interesten moet betalen.

Wij bieden ook nog andere diensten aan om u het leven gemakkelijker te maken: automatische leveringen, afhaalpunten voor onze pellets in onze “ProxiDrive” en zelfs energiediagnoses. Daarenboven zijn we 24u/24u telefonisch bereikbaar en onze filialen zijn open van maandag tot vrijdag van 8u tot 17u.