proxifuel_a_libramont.jpg

PROXIFUEL OP DE LANDBOUWBEURS VAN LIBRAMONT – EDITIE 2019

15 juli 2019
Traditiegetrouw is ProxiFuel, filiaal van Total, ook dit jaar aanwezig op de grootste landbouwbeurs in het land, de Beurs van Libramont. ProxiFuel verwelkomt graag haar klanten op de Total-stand.

WAT VALT ER TE BELEVEN OP DE BEURS VAN LIBRAMONT

Op de stand van Total kan u meer informatie vinden over onze verschillende producten en diensten, zoals onze kwalitatieve mazout Total Mazout Ultra en de maandelijkse betalingen of automatische leveringen van mazout. Ook over onze 100% Belgische houtpellets, Total Pellets Premium, kan u alles te weten komen.
Verder kan u uiteraard genieten van de gezellige en gemoedelijke sfeer op de beurs en samen met familie en vrienden de grote landbouwmachines en talrijke dieren komen aanschouwen, evenals een hapje eten. Zomers plezier verzekerd.

 

AUTOMATISCHE LEVERING EN GESPREIDE BETALING

ProxiFuel biedt diensten aan die afgestemd zijn op de behoeften van de klant. Zodat u niet zelf in de gaten moet houden wanneer een mazoutlevering dient te worden gepland, zorgt ProxiFuel voor automatische leveringen die u het leven makkelijker maken.
Evenals begrijpt ProxiFuel dat het niet altijd evident is de mazoutfactuur in één enkele keer te betalen. Daarom is er een maandelijkse betaling mogelijk. De oplossing om uw factuur in meerdere keren te betalen zonder extra kosten of interesten.
Vraag meer info over onze diensten aan één van onze medewerkers op de stand op de beurs of neem telefonisch contact op met een filiaal in uw buurt.

 

TOTAL MAZOUT ULTRA, mazout met hoog rendement

Total Mazout Ultra is een mazout met hoge kwaliteit en bijgevolg een hoger rendement. De samenstelling van de verschillende additieven in deze stookolie zorgen onder andere voor de bescherming van uw installatie en een verlaagde CO2-uitstoot. Vraag meer info over dit kwalitatieve verwarmingsproduct op de Total stand in Libramont of bij uw lokaal ProxiFuel-verkooppunt.

 

TOTAL PELLETS PREMIUM, 100% NAALDHOUT EN 100% BELGISCH

Houtpellets worden steeds populairder als verwarmingssysteem. De Total Pellets Premium zijn DIN+ en EN+ gecertificeerd en staan dus garant voor een optimaal rendement en kwalitatieve verwarming. Deze pellets worden in België geproduceerd uit houtafval en kunnen geleverd worden door ProxiFuel of opgehaald in een ProxiDrive. Bestellen kan telefonisch bij onze filialen of via de website.

DEMO FOREST

Bezoek ook zeker onze stand op Demo Forest in de bossen van Bertrix op 30 en/of 31 juli. Langs het parcours van 4,5 kilometer vindt u verschillende stands maar ook leuke activiteiten en hapjes en drankjes terug. Geniet van een leuke dag in het groen en kom meer te weten over onder andere onze Total Pellets Premium.