Article image.PNG

101 kortingsbonnen te winnen bij ProxiFuel!

21 februari 2019
Wat verkies jij? Een kortingsbon ter waarde van 500 Euro voor uw volgende bestelling van onze TOTAL Mazout Ultra of TOTAL Pellets Premium, of toch liever een reischeque ter waarde van 250 Euro bij Connections? Dit en nog 99 andere mooie kortingen te winnen dankzij ProxiRace! Speel mee met ons online spel van 20 februari tot 17 maart en waag je kans!

Hoe werkt het?

Ga naar onze Facebookpagina of surf naar www.proxirace.be en help Tom met het leveren van onze TOTAL Mazout Ultra door zoveel mogelijk punten te verzamelen binnen de 90 seconden. Gebruiken de pijlen op uw klavier of uw duimen op het scherm om de tankwagen van Tom te besturen en zoveel mogelijk druppels te grijpen die u extra bonuspunten opleveren. Let wel op voor de obstakels op de weg!

Wat kan ik winnen?

Wij schenken maar liefst 101 kortingsbonnen weg! De 100 deelnemers met de beste score worden beloond met een kortingsbon voor hun volgende bestelling van onze TOTAL Mazout Ultra of onze TOTAL Pellets Premium. Voorts schenken wij ook een reischeque weg aan één deelnemer die correct wist te antwoorden op onze schiftingsvraag!

Hoe goed kent u onze producten?

We zetten ook graag nog eens onze 2 topproducten in de kijker. Let goed op, want deze informatie zou wel eens van pas kunnen komen tijdens het spel.

De TOTAL Mazout Ultra, onze stookolie van verbeterde kwaliteit die uw verwarmingsinstallatie beschermt en reinigt, zorgt niet enkel voor een langere levensduur van uw ketel, maar heeft ook een positieve impact op uw verbruik en op het milieu!

De TOTAL Pellets Premium, onze houtkorrels vervaardigd uit 100% naaldhout en geproduceerd in België op basis van houtresten uit onze Ardennen, zijn sterk, milieuvriendelijk en garanderen een lage vochtigheidsgraad. Dit alles in combinatie met een laag asgehalte en hoog rendement zorgt ervoor dat onze pellets voldoen aan de meest strenge kwaliteitsnormen!