Probeer gratis de kwaliteit van Ultra

Ultra additief aangeboden!

Ultra stookolie bestellen

€/l

Probeer gratis de kwaliteit van Ultra

Geniet van ons uitzonderlijk aanbod: bestel Mazout Ultra aan de prijs van gewone olie.

Zo kunt u gratis van de superieure kwaliteit genieten!

Probeer de voordelen van Ultra

Wij bieden u de unieke kans om Mazout Ultra thuis te proberen, zonder extra kosten en binnen een paar klikken.

U geniet van verschillende voordelen:

  • Optimale verbranding
  • Stabiliteit voor licht, oxidatie en warmte
  • Langere levensduur van uw verwarmingsinstallatie

Bespaar nu op onderhoudskosten

Omdat Mazout Ultra een hoogwaardige brandstof is, helpt het u om op lange termijn geld te besparen.

Zijn samenstelling verrijkt met corrosiewerende stoffen en antioxidanten, beschermt alle metalen onderdelen van uw verwarmingsinstallatie, vermindert de hoeveelheid vuil in uw verwarmingsinstallatie en biedt een betere stabiliteit dan gewone huisbrandolie.

Zo vermijdt u onnodige onderhouds- of reparatiekosten.

Ja, Mazout Ultra is compatibel met alle andere stookolies die er op de markt zijn. Een te grote verdunning van Mazout Ultra in een normale mazout zal zijn prestaties wel verlagen.
De Mazout Ultra geniet van een uitstekende stabiliteit op gebied van oxydatie, wat het risico op het vormen van sedimenten in de tank verkleint. Dankzij zijn antioxidant kan hij perfect gestockeerd worden zonder kwaliteitsverlies. Preventief, en om de kwaliteit van Mazout Ultra ten volle te kunnen benutten, raden we u aan: U te verzekeren dar er geen water of onzuiverheden op de bodem van de tank aanwezig zijn (vaak afkomstig van condensatie of langdurige stockage) In het geval van aanwezigheid van water of onzuiverheden, de bodem van uw tank laten reinigen door een gespecialiseerd organisme. Deze onzuiverheden moeten gerecycleerd worden. De tank zo gevuld mogelijk houden om op die manier de condensatie te verminderen
Mazout Ultra is compatibel met alle materialen die op de markt te vinden zijn, nieuw of oud. Er is geen enkele aanpassing nodig om van de Mazout Ultra gebruik te kunnen maken. Om vanaf de eerste levering ten volle te kunnen genieten van de voordelen van de Mazout Ultra, raden we u aan: - U te verzekeren dat uw opslagtank proper is. Het is aangeraden deze om de tien jaar te reinigen. In sommige gevallen is het nodig de tank te zuiveren van condensatiewater dat zich gevormd heeft door de lucht die in uw tank aanwezig is. - Uw ketel tijdens een levering af te zetten en ongeveer 2 uur na de levering terug op te starten. - Om uw tank zo goed mogelijk te onderhouden.

Hebt u nog vragen ?

De FAQ raadplegen