De voordelen van de dienstverlening automatische mazoutlevering

24 augustus 2018
Dankzij de automatische mazoutlevering, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de bestelling van uw verwarmingsbrandstof en loopt u geen risico meer om letterlijk in de kou te zitten. Profiteer van een hele resem voordelen!

De automatische mazoutlevering is een eenvoudige en praktische dienstverlening die wordt aangeboden door de 11 antennes van ProxiFuel. Met dit systeem is het uw leverancier die uw mazoutvoorraad op afstand beheert.

 

Hoezo? Dankzij een computergestuurde uitrusting die het aantal resterende liter in uw tank berekent op basis van uw normaal jaarverbruik en de weersomstandigheden.

 

Een automatische mazoutlevering voor meer comfort

 

Wie kiest voor een automatische mazoutlevering, kan rekenen op heel wat voordelen, dag na dag.

 

  • U wint tijd: u hoeft niet langer de hoeveelheid mazout te schatten die u moet gaan bestellen. ProxiFuel controleert immers - op afstand - het niveau in uw tank en lanceert uw mazoutbestelling op het uitgekiende moment.

 

  • U loopt geen risico om zonder brandstof te vallen: het systeem anticipeert tijdig en de automatische mazoutleveringen worden bij de leverancier met voorrang verwerkt.

 

  • U hebt gemoedsrust: u hoeft niet per se thuis te zijn wanneer uw verdeler uw mazout komt aanvullen; hij doet alles op een volkomen autonome manier.

 

  • U mag het hele jaar door rekenen op de beste mazoutprijzen: de prijs voor mazout die u wordt aangerekend, wordt berekend volgens het goedkoopste tarief dat van toepassing is in de periode van 5 dagen voor en 5 dagen na uw levering. Mooi meegenomen voor uw verwarmingsbudget dus!

 

 

Welke zijn de voorwaarden om te kunnen genieten van een automatische mazoutbevoorrading?

 

Om te kunnen genieten van de talloze voordelen van de automatische mazoutlevering, volstaat het gewoon:

 

  • dat uw mazouttank een inhoud heeft van minstens 2.000 liter;
  • dat uw tank gemakkelijk toegankelijk is, ook wanneer u niet thuis bent, zodat uw verdeler om elk ogenblik kan instaan voor de levering van uw brandstof.

 

Als u niet beschikt over een anti-overloopsysteem, zal het team van ProxiFuel er gratis een installeren. Op die manier kan uw mazoutlevering in alle veiligheid gebeuren.

 

Inschrijven voor de dienstverlening van de automatische mazoutlevering van ProxiFuel duurt maar enkele luttele minuten.