Waarom ProxiFuel kiezen als stookolieleverancier?

21 juni 2018
U zoekt een stookolieleverancier voor uw volgende levering? Ontdek hier de redenen waarom het goed is een beroep te doen op ProxiFuel.

ProxiFuel behoort tot de groep TOTAL en telt momenteel 11 antennes die verspreid zijn over alle provincies en gewesten van België. Als stookolieleveranciers staan zij in voor de levering van verwarmingsbrandstof in alle hoeken van het land. U leest hier waarom ze uw vertrouwen verdienen.

 

ProxiFuel, stookolieleverancier tegen een correcte prijs

 

Het hele jaar lang doen de stookolieleveranciers van ProxiFuel er alles aan om u de beste prijs te bieden. Doorgaans passen ze een stookolieprijs toe die lager ligt dan het officiële tarief dat de overheid elke werkdag bepaalt. Gemiddeld kunt u 15 tot 40 euro besparen op een bestelling van 2.000 liter.

 

Kwaliteitsvolle stookolieleveranciers

 

Als filiaal van TOTAL België staan de stookolieleveranciers van ProxiFuel er borg voor dat u zich kunt verwarmen met een brandstof van topkwaliteit, die zorgt draagt voor uw installatie en voor de duurzaamheid ervan en u een zo goed mogelijk rendement oplevert.

 

De groep TOTAL hecht inderdaad zeer veel belang aan de kwaliteit van haar producten, of het nu gaat om gewone huisbrandolie dan wel om mazout Ultra (mazout met een hoog rendement). Tijdens het hele productieproces, in de raffinaderij, maar ook bij hun aankomst in de regionale depots, worden deze verwarmingsbrandstoffen onderworpen aan de strengste controles.

 

Een uitgebreid netwerk van stookolieleveranciers

 

ProxiFuel kan terugvallen op een netwerk van 11 stookolieleveranciers die verspreid zijn over het hele Belgische grondgebied. Elke leverancier beschikt over een aanzienlijke vloot van tankwagens, een goed geoliede logistiek en een team van professionals die continu kunnen instaan voor uw stookolieleveringen en binnen de kortst mogelijke termijnen. Mocht u accidenteel zonder mazout vallen, dan zal ProxiFuel alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk van brandstof te voorzien.

 

Een vlotte bestelling van stookolie

 

ProxiFuel is een vlot toegankelijke stookolieleverancier die u via zijn website de mogelijkheid biedt om stookolie aan te kopen 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt natuurlijk ook bestellen via e-mail of telefonisch, tijdens de kantooruren, bij de antenne van ProxiFuel die uw regio bedient.