maison_pellet_sans_fond.png (1)

Alles weten over de TOTAL Pellets Premium

04 oktober 2018
Als u uw pellets bestelt via ProxiFuel, ontvangt u TOTAL Pellets Premium. Zoom op deze zeer performante verwarmingsbrandstof.

Via onze elf antennes in alle uithoeken van België, staat ProxiFuel in voor de levering van pellets van topkwaliteit. Door te vertrouwen op ProxiFuel, bent u namelijk zeker dat u zich kunt verwarmen met TOTAL Pellets Premium, een schone en efficiënte energie.

 

TOTAL Pellets Premium, een toprendement

 

De pellets TOTAL Premium zijn Din+ en EN+ gecertificeerd. Dat betekent dat ze beantwoorden aan hele reeks nauwgezette criteria en normen. De TOTAL Pellets Premium gaan zelfs verder dan bepaalde vereisten die door deze labels worden opgelegd.

 

  • Die houtgranulaten hebben een zeer lage vochtigheidsgraad, wat bijdraagt aan een optimaal rendement tijdens de verbranding ervan.
  • De TOTAL Pellets Premium produceren ook weinig as en fijne fractie tijdens de verbranding. Dat betekent dat de kans op vervuiling van uw pelletketel of uw pelletkachel – naargelang van de installatie waarover u beschikt –, in grote mate wordt beperkt.
  • En tot slot vertonen onze pellets een goede cohesie, waardoor ze zeer weinig stof produceren bij het manipuleren ervan. Dat maakt het gebruik ervan zoveel aangenamer.

 

TOTAL Pellets Premium, natuurlijke houtgranulaten

 

Los van deze technische kenmerken, bieden de TOTAL Pellets Premium het voordeel dat ze 100 % afkomstig zijn van naaldhout en dus natuurlijk zijn. Het gebruik van additieven en bindstoffen wordt in zeer grote mate beperkt.

 

Bovendien wordt er geen enkele boom gekapt om deze pellets te produceren: ze worden vervaardigd op basis van houtresten en houtzaagsels die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde Belgische bossen. Deze lokaal geproduceerde houtgranulaten beantwoorden dus aan een duurzame aanpak.

 

Ontdek ook de Schurmann pellets

 

ProxiFuel biedt u de mogelijkheid om naast de TOTAL Pellets Premium ook Schurmann houtgranulaten te bestellen, die hetzelfde type kenmerken en troeven vertonen.