pellet love.jpg

De gespreide betaling van mijn pelletfactuur

07 december 2018
Met de gespreide betaling van uw pellets, kunt u uw facturen beter spreiden en op die manier uw energiebudget beter beheersen, het hele jaar lang.

U verwarmt uw woning met pellets? Wist u dat de mogelijkheid bestaat om de betaling van uw facturen voor de aankoop van houtgranulaten te spreiden in de tijd? Dankzij de leveranciers van ProxiFuel kunt u inderdaad intekenen op een overeenkomst voor gespreide betaling voor uw aankopen van pellets.

 

Waarom opteren voor een gespreide betaling van uw pellets ?

 

In de meeste gevallen wordt een bestelling pellets betaald aan de chauffeur wanneer hij ze komt leveren, ofwel via factuur enkele dagen erna. Toch is het niet altijd evident om een groot bedrag in een keer op tafel te leggen. Daarom heeft ProxiFuel een oplossing ontwikkeld voor haar klanten: de gespreide betaling.

 

Dankzij het budgetplan dat werd uitgekiend door de antennes van ProxiFuel, kunt u de betalingen voor uw aankopen van pellets in de tijd spreiden. U kunt elke maand een deel van uw facturen betalen. Op die manier kunt u de uitgaven voor uw verwarming op een evenwichtige manier over de maanden verdelen.  

 

Wat is de prijs voor een gespreide betaling van pellets?

 

Met de gespreide betaling, betaalt u elke maand eenzelfde bedrag. Die maandelijkse aanbetaling wordt bepaald op basis van de prijs voor pellets die geldt op het ogenblik dat u de overeenkomst afsluit en volgens een raming van uw jaarlijks verbruik.  

 

Wees gerust … het bedrag van die maandelijkse aanbetalingen wordt elk jaar opnieuw herberekend, naargelang van uw reëel verbruik en van de evolutie van de marktprijs voor houtgranulaten. Alle maandelijkse betalingen gebeuren via een bankdomiciliëring of een doorlopende opdracht. Op die manier kunt u op de beide oren slapen.

 

Moet ik interesten betalen?

 

Dankzij deze volledig gratis oplossing voor een gespreide betaling hoeft u geen krediet af te sluiten om uw pellets te bestellen en hoeft u dus geen nutteloze kosten of interesten te betalen. Dit soepel systeem kunt u toepassen zowel voor houtgranulaten in bulk als in zakken geleverd op palet.

 

Wenst u een budgetplan te simuleren voor uw pellets of wenst u meer informatie hierover, vul dan gerust het speciale formulier in dat u onderaan deze pagina vindt. Onze teams nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.