Livraison (2).jpeg

De voordelen van automatische stookolielevering

22 augustus 2022
Een automatische stookolielevering geeft u heel wat voordelen, te beginnen met echte gemoedsrust. In dit artikel vertellen we u er alles over!

Alle gebruikers van een verwarmingssysteem met mazout hebben ergens wel een zekere angst voor een lege tank. Midden in de winter zonder stookolie komen te zitten is geen prettig vooruitzicht, niet alleen vanwege het ongemak, maar ook vanwege de mogelijke schade die een lege tank aan uw installatie kan veroorzaken.

 

Hoewel u het resterende niveau in uw stookolietank regelmatig kunt controleren om dit probleem te vermijden, kan die routine snel stresserend worden. Er is echter een andere oplossing die meer gemoedsrust biedt: automatische stookolielevering.

 

Wat is een automatische stookolielevering?

 

Met de automatische levering van stookolie, die door alle filialen van Proxifuel wordt aangeboden, draagt u het beheer van uw stookolievoorraad over aan uw leverancier.

 

Dankzij een digitaal apparaatje dat op uw tank wordt geïnstalleerd, weet de leverancier precies hoeveel mazout er nog in uw mazouttank zit. Zo kan hij de leveringen automatisch plannen, rekening houdend met de weersomstandigheden en uw jaarverbruik.

 

De prijs van uw stookolielevering wordt berekend op basis van het goedkoopste tarief dat twee dagen voor en na uw levering gehanteerd werd.

 

Automatische stookolielevering: heel wat voordelen

 

Naast de voor de hand liggende gemoedsrust biedt de automatische stookolielevering van Proxifuel u nog tal van andere voordelen:

 

  • U bespaart tijd omdat u niet bij elke bestelling de gewenste hoeveelheid stookolie moet schatten.
  • Het risico op een lege tank wordt volledig vermeden.
  • U profiteert van de beste prijzen van het moment, aangezien uw bestelling wordt gefactureerd aan het goedkoopste tarief dat vijf dagen voor en na de levering van kracht was.
  • U profiteert van verschillende betalingswijzen, waaronder de mogelijkheid van gespreide betalingen.

Hoe werkt een automatische stookolielevering?

 

Om van een automatische stookolielevering en de bijhorende gemoedsrust te kunnen profiteren, moet u eerst aan een aantal voorwaarden voldoen:

 

  • Uw mazouttank moet een capaciteit hebben van ten minste 2.000 liter.
  • Uw tank moet gemakkelijk toegankelijk zijn, zelfs als u niet thuis bent, om te allen tijde een snelle levering te garanderen.

 

Als u aan die voorwaarden voldoet, kunt u zich op de pagina over automatische stookolielevering inschrijven om van het systeem te profiteren. Aarzel niet om de sprong te wagen en alle voordelen van automatische stookolielevering zelf te ervaren!

 

Goed om te weten

 

Als uw tank geen overloopbeveiliging heeft, zal de leverancier van Proxifuel er gratis een plaatsen om problemen bij de levering te voorkomen.

 

 

Lees ook:

Proxifuel tot uw dienst

Nooit meer een lege tank dankzij de automatische levering van mazout