Time2.JPG

Een dringende bestelling van pellets: kan dat?

20 maart 2019
Is uw pelletvoorraad uitgeput? Geen paniek! Met ProxiFuel hebt u de mogelijkheid om een spoedbestelling te plaatsen. Deze wordt zo snel mogelijk aan huis geleverd.

Om zeker te zijn dat uw woning het hele jaar door aangenaam warm is, houdt u best regelmatig het brandstofpeil van uw verwarming in de gaten, ongeacht of u met mazout of met pellets (bulk of zakken) verwarmt. Dat is immers de beste manier om te weten wanneer het tijd is voor een nieuwe bestelling, zodat u niet zonder brandstof valt!

 

Het kan natuurlijk gebeuren dat u dit uit het oog verliest en te laat beseft dat u door uw voorraad heen zit. In dat geval moet u een spoedbestelling plaatsen om uw woning opnieuw te kunnen verwarmen.

 

Met ProxiFuel worden uw pellets snel geleverd

 

Via ProxiFuel.be kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag, dus op eender welk moment, houtpellets in bulk of in zakken op pallet bestellen.  Onze teams verwerken uw bestelling zo snel mogelijk, zodat u niet lang moet wachten.

 

Het ProxiFuel netwerk beschikt over 11 regionale antennes, verspreid over het land. Dankzij deze goede geografische spreiding kan ProxiFuel uw pellets snel leveren, waar dan ook.

 

Goed om weten

Normaal gezien levert ProxiFuel uw pellets binnen 5 tot 10 werkdagen. Indien u een snellere levering wenst, dan kunt u zeker rekenen op de snelle diensten van onze pelletleveranciers. U neemt dan best rechtstreeks telefonisch contact op met de ProxiFuel-antenne in uw regio om uw spoedbestelling door te geven.  Zij zullen alles in het werk stellen om u te helpen.

 

Zelf pellets afhalen

 

Is het echt hoogdringend, dan is er nog altijd de mogelijkheid om rechtstreeks pellets in zakken af te halen in één van onze drie Proxi-Drive-afhaalpunten. Die vindt u in:

  • Châtelineau;
  • Saint-Ghislain;
  • en Henri-Chapelle.

 

U kunt er zelf uw pellets ophalen, per zak of per pallet met zakken. 

 

Spoedbestelling van pellets: zo voorkomt u het

 

Om te vermijden dat u weer zonder pellets komt te zitten, raden wij u aan om de leverings- en besteldatum van uw pellets te noteren. Zo kunt u de tijd inschatten die nodig is om een nieuwe bestelling geleverd te krijgen.

 

Stel vervolgens gewoon een herinnering in in uw agenda, die u verwittigt wanneer het tijd is om een nieuwe voorraad pellets te bestellen.

 

Lees ook:

3 tips voor goedkopere pellets

Hoe bewaart u pellets?