EuroPellets.jpg

Pellets voor de beste prijs bestellen op ProxiFuel

28 mei 2024
Vertrouw op ProxiFuel om uw pellets tegen de beste prijs te bestellen. Als u bij een van onze leveranciers bestelt, bent u zeker dat u kwaliteitspellets krijgt die zowel zuinig als milieuvriendelijk zijn.

Pelletkachels en -ketels op houtpellets zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Tijdens de energiecrisis, met stijgende olie- en gasprijzen, ging ook de prijs van pellets echter sterk omhoog.

 

Vandaag is de prijs gedaald tot een zeer aantrekkelijk niveau voor consumenten die voor deze vorm van verwarming hebben gekozen.

 

Pellets aan de beste prijs op ProxiFuel

 

Hoewel het niet moeilijk is om online een pelletleverancier te vinden, is het vaak ingewikkelder om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt. Er zijn verschillende merken pellets op de markt, maar hoe kunt u hun kwaliteit beoordelen?

 

Bij ProxiFuel bieden we u de Pellets Premium van TotalEnergies, waarvan de kwaliteit gecertificeerd is en die het beste rendement op de markt bieden. De Pellets Premium hebben de perfecte maat en een vochtgehalte van minder dan 8%. Ze zijn DINplus-gecertificeerd en garanderen een optimaal rendement. Het ENplus-label staat garant voor het behoud van de kwaliteit van de Pellets Premium tijdens de leveringsketen.

 

Bovendien worden de Pellets Premium in België geproduceerd uit 100% naaldhoutafval dat in ons land wordt verzameld.

 

Pellets in zakken of bulk bestellen

 

Over het algemeen is het altijd een goed idee om pellets in grote hoeveelheden te bestellen om de beste prijs te krijgen.

 

De leveranciers van ProxiFuel geven u de mogelijkheid om gemakkelijk te hanteren zakken pellets van 10 kg te bestellen. De kosten van die verpakking worden echter weerspiegeld in de aankoopprijs, die hoger is dan die van pellets in zakken van 15 kg.

 

Als u een pelletketel hebt of gewoon een grotere voorraad pellets in huis wilt hebben, kunt u ook een pelletsilo laten installeren. Zo kunt u pellets in bulk (minimaal twee ton) laten leveren. Een dergelijke levering is meestal voordeliger dan een levering van pellets in zakken van 15 kg.

 

Kopen op het juiste moment voor de beste pelletprijs

 

Zoals bij elke brandstof varieert de prijs van pellets van maand tot maand.

Om er zeker van te zijn dat u uw pellets tegen de beste prijs koopt, raden we u aan om de prijs regelmatig te volgen en contact op te nemen met de ProxiFuel-leverancier in uw regio om de beste actuele prijs te kennen.

 

 

Lees ook:

Hoe kunt u pellets optimaal bewaren? 

Wat is de samenstelling van houtpellets?